Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ODA Gear 4 batırdı.

Neden derseniz Gear 4 Bildiğin Gear 4 olmamış bildiğin ODA bize Gear 5 [ Final felan ] modu gösterdi bize.
Gear 4 Gear 2 + 3 gibi olmuş ki hiç hoşuma gitmedi.

Saldırılardan bile belli Kong Raino Snake Gear 2'de hep Hawk Gear 3'de Elephant burada ise ne yapayım diye düşünmüş hepsini birleştirmiş hiç olmamış O bakımdan bize daha düzgün bir Gear 4 verip bunu Gear 5 yapsa daha mantıklı olurmuş.

784 bölüm yorumu@

- oha lan, bu doflamingo degilmi...? kanka senin burda işin ne ?

- lan bende bilmiyorum, burda ne halt ettigimi... :D ne ara geldim ben buraya :ehe: oha, az önce karsıdaki tepedeydim ben, ne içirdi (pardon gecirdi) bu hasırsapka bana :cool:
ahaaahhahaha kısa ve öz bir yorum :hhh:

784 bölüm yorumu@

- oha lan, bu doflamingo degilmi...? kanka senin burda işin ne ?

- lan bende bilmiyorum, burda ne halt ettigimi... :D ne ara geldim ben buraya :ehe: oha, az önce karsıdaki tepedeydim ben, ne içirdi (pardon gecirdi) bu hasırsapka bana :cool:
bomb has been detected :p

Lawda Luffyde Doftan kan aldı kaç kere her seferinde hakisini mi aştılar?
olay sadece haki değil. Rakibin saldırı gücü aşırı optur öyle düşmanı duman yaparsın. Yani illa Zoronun hakisi Dofun hakisini aşacak diye kaide yok. Zaten olamazda.
Öyle olmasına öyle de bu Zoro hakimin yettiği herşeyi keserim demedi mi ? İlk şart haki yetmesi demekki kesme de . Yoksa yaralama ayrı. Tam olarak bölmek ayrı . Benim kastım tam olarak ikiye bölmesi :D

Luffy fanları için bayram günüdür ( Sabah beridir bayram ediom ) :D Ayrıca regaip kandiliniz mübarek olsun .

bomb has been detected :p

Öyle olmasına öyle de bu Zoro hakimin yettiği herşeyi keserim demedi mi ? İlk şart haki yetmesi demekki kesme de . Yoksa yaralama ayrı. Tam olarak bölmek ayrı . Benim kastım tam olarak ikiye bölmesi :D
Yok Zoro kibrin dibine vurup; bu dünyada kesemeyeceğim hiçbir şey yok, dedi orda:D Haki muhabbetti yaptımı hatırlayamadım. Zaten kafasei falan kesemiyorsa gelmesin gemiye anca Luffy yük olur bu saatten sonra:cool:
Tamam Law işte tam olarak Vergoyu ikiye ayırdı ama orda haki değilde etken meyvesiydi. ama yine ikiye ayırdı.

Law tarafını g4 den önce değil de sonra göstereydi keşke.Dof ve luffynin uçmalarına ne tepki verdiklerini merak ettim:D

onu boşverinde avatarlar spoiler içerdiği için yasak ama konu adı vites 4 :) hani animeyi takip eden biri spoiler yememek için konuya giremiyo ama konu başlığını anasayfada nede güzel görüyordur. :good:

2 yıl önce Luffy eğitim gördüğü adada yenemeyeceği 500 hayvan türü vardı. Buradan yola çıkarsak daha çok teknikler görecez Luffyden. :at:

Bence Zoro kafesi kesmek için birkaç hamle yapacak başarılı olmayacak sonra en güçlü saldırımı deneyeyim diyecek saldırısını yapacak kafes yok olacak. Zoro tam kafesi kestim diye sırıtırken bide bakmış ki Dof bilincini yitirdiği için kafes yok olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık