Arkadaş lastik dediğin delersin çıkarırsın kendisi yine çeker daralır yani bunda olay çıkaracak ne var ip ile lastik bir mi hiç kulp bulmayın
Şu bölüme bakınca uçuk değil bence. Luffy olsa zaten imkansız ama Law affetmez.Hayaller güzel ama çok uçuk.![]()
O sayılmaz. Gözünün içine baka baka öldürmesi gerekiyor.Öldürdü zaten. Luffy etkisiz hale getirdiği anda ipler işlevini yitirir ve ölür bence.
Onu ben soracam zaten. Neden kafasını kesmez? Ne mantıksız iştir yahu.Doffy yerde yatıyor, Law niye shock uyguladı ki, kafasını kesseydi? Daha temiz bir iş olurdu, deriz bizde.![]()
Ehehe çok komik laPhoneix çıkıp Luffy nin ayağı orda kesilmeliydi der şimdi.![]()
O değil de sen Law'ın dayanıklılığı mevzusunda zamanında çok tartışmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Bugün seni utandırmadı Law reyiz,gurur duyabilirsin.Onu ben soracam zaten. Neden kafasını kesmez? Ne mantıksız iştir yahu.
Ehehe çok komik laLaw korundu Dof'un iplerinden haki ile Luffy de korunabilir onda sıkıntı yok. Bunlarla benim attığım sahneleri kıyaslayamazsın, Luffy'i kurtaramayacaksın yani bunlarla.
Neyse bölüm güzel bayağı. Law'a saygılar, sevgiler. Ölüm döşeğindeki haliyle dahi yaptıklarına bak. Novalara karşı beklenti sanırım yükselmiştir iyicene. Özellikle de Kid'den. Kid demişken onlar da şu an Mom'la kapışıyor mu diye merakım git gide artıyor. Luffy işi çabuk bitirse de merakları gidersek.