Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş lastik dediğin delersin çıkarırsın kendisi yine çeker daralır yani bunda olay çıkaracak ne var ip ile lastik bir mi hiç kulp bulmayın

Doffy yerde yatıyor, Law niye shock uyguladı ki, kafasını kesseydi? Daha temiz bir iş olurdu, deriz bizde. ;)
Onu ben soracam zaten. Neden kafasını kesmez? Ne mantıksız iştir yahu.
Phoneix çıkıp Luffy nin ayağı orda kesilmeliydi der şimdi.:)
Ehehe çok komik la :D Law korundu Dof'un iplerinden haki ile Luffy de korunabilir onda sıkıntı yok. Bunlarla benim attığım sahneleri kıyaslayamazsın, Luffy'i kurtaramayacaksın yani bunlarla.

Neyse bölüm güzel bayağı. Law'a saygılar, sevgiler. Ölüm döşeğindeki haliyle dahi yaptıklarına bak. Novalara karşı beklenti sanırım yükselmiştir iyicene. Özellikle de Kid'den. Kid demişken onlar da şu an Mom'la kapışıyor mu diye merakım git gide artıyor. Luffy işi çabuk bitirse de merakları gidersek.

Roronoa Zoro

@Phoneix
Kafaya guard almakla gövdeye guard almak farklı şeyler.

Onu ben soracam zaten. Neden kafasını kesmez? Ne mantıksız iştir yahu.

Ehehe çok komik la :D Law korundu Dof'un iplerinden haki ile Luffy de korunabilir onda sıkıntı yok. Bunlarla benim attığım sahneleri kıyaslayamazsın, Luffy'i kurtaramayacaksın yani bunlarla.

Neyse bölüm güzel bayağı. Law'a saygılar, sevgiler. Ölüm döşeğindeki haliyle dahi yaptıklarına bak. Novalara karşı beklenti sanırım yükselmiştir iyicene. Özellikle de Kid'den. Kid demişken onlar da şu an Mom'la kapışıyor mu diye merakım git gide artıyor. Luffy işi çabuk bitirse de merakları gidersek.
O değil de sen Law'ın dayanıklılığı mevzusunda zamanında çok tartışmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Bugün seni utandırmadı Law reyiz,gurur duyabilirsin.:good:

Dof'un Marco kadar olmadığını düşünüyordum ama Marco'dan fazlaymış.Marco'nun en belirgin özelliği olan onarma yeteneği tam olarak aynısı olmasa bile Dof'ta da mevcut.Diğer özellikleri saymıyorum bile saldırı gücü olarak zaten yakın bile değiller.

Luffy'nin Doflamingo'nun ayağını kendi ayağıyla durduğu sahne harikaydı, Dof'un bu kadar kolay ölmesi saçma olurdu zaten plan mükemmeldi ama her seride olduğu gibi böyle 2-3 harika sahne daha olmadan büyük kötü ölmez.

Lawda ne pis herifmiş arkadaş bir vs izlettirmedi bize ''hep ben hep ben'' kafasında bi çık git aradanda kurtulak 1001 şey denedi gene olmadı işte :/

Daha Dof böyleyse Yonkoular neler yapmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık