Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de sen Law'ın dayanıklılığı mevzusunda zamanında çok tartışmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Bugün seni utandırmadı Law reyiz,gurur duyabilirsin.:good:
Sadece dayanıklılık mı Mustafa? Gamma nedir abi :D Adam hakikaten mükemmel. Neymiş lüffü onu kolayca yenermiş :D Yavaşşş.

@mop

Ne demek istedin anlamadım la. Yerde yatarken kesecekti demek istedim ben?

O sahneye gidebilecek müzikler
[YOUTUBE]TI42KgLcaWY[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]2c3a4rIzXOk[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]MCDAMcFpSdc[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]_uGG9tnrilo[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]cAGUoLIt0Fg[/YOUTUBE]

Sadece dayanıklılık mı Mustafa? Gamma nedir abi :D Adam hakikaten mükemmel. Neymiş lüffü onu kolayca yenermiş :D Yavaşşş.

@mop

Ne demek istedin anlamadım la. Yerde yatarken kesecekti demek istedim ben?
:ehe: Gamma saldırısı denk geldi mi indiremeyeceği adam yok seride,o derece fena bir saldırı çıktı. Anca işte Dof gibi özel meyve yetenekleri kurtarır.

hunter07

Lawın çok dayanıksız çıkması Odanın kendi ile çelişmesi olurdu zaten. Luffy -Law-kid özel imajını verdi zaten. Birde Law en zeki karakter bence. Çünkü direk kazanacak ata oynadı; Luffye:)

Yalnız şimdi dofa biraz kairoseki yaklaştırsak ölecek ha. Uzaktan usopp bile kairosekili bir mermi falan atsa ölecek herif. Bir de usopp öldürüyormuş ahaahha.

*Lawa ben bile üzüldüm ya. Keşke bitirseydi işini Dofun diyorum o derece :(
*Handikap olayı kesinlik kazandı.
*Lawın saldırıları Dofta çok ciddi hasar bıraktı. Adamda Red hawltan üstün teknikler var.
*Luffy vs Dof en fazla 6,7 bölüm daha devam eder. Zaten bundan öncesi 4,5 bölüm var.
*Dofly cidden çok güçlü adam. O meyve dayananıklılık cidden aşmış. Amiralin cidden bir tık altı bir adam.
*Lawın şu an ki seviyesi 500mlik bir korsan eder. Zoro allır falan diyenlere gülüyorum başka yerlerimle. Bu adamın alamayacağı aktif adam sayısı çok azdır seride.
*Luffynin hareket cidden sağlamdı. Darısı sanjinin başına :artiz:
*Gelecek hafta ısınma türü bir vs olur. Sonraki hafta ise Dof fena çizecek gibi Luffyyi.
*Trebol tek yemekte çığır açtı :/
*Jimbei hala saf saf dolanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık