Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 781: Asıl İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu sahneden sonra et yiyip sapasağlam çıkıyordu. Kocaman bir delik vardı vücudunda.
O sahnede Luffy yaralanınca Robin kurtarıyor, sonrasını pek hatırlamamakla birlikte yanılmıyorsam et yiyip hemen meydana akmıyor. Bir kaç şey daha oluyor diye hatırlıyorum(yanlış hatırlıyor olabilirim).

Kaldı ki, Luffy sonraki karşılaşmaya sargılı bir şekilde geliyor. Vucüdüna hiç birşey olmamış gibi bir durum yok yani.

Roronoa Zoro

Nasıl hatırlamazsınız la? :D Bu doğal iyileşme hızı değil. Adam eti yiyip lapıs diye ayağa kalkıyordu. Delikler küçücük kalıyordu. Tey tey tey.

O sahnede Luffy yaralanınca Robin kurtarıyor, sonrasını pek hatırlamamakla birlikte yanılmıyorsam et yiyip hemen meydana akmıyor. Bir kaç şey daha oluyor diye hatırlıyorum(yanlış hatırlıyor olabilirim).

Kaldı ki, Luffy sonraki karşılaşmaya sargılı bir şekilde geliyor. Vucüdüna hiç birşey olmamış gibi bir durum yok yani.
Hatta çok su içtiği için delik olan kısmından su sızıyorda Luffy ''aaa sızıntı vaar'' diye bir çığlık atıyordu.

Bu Law, Dof'u öldürecek arkadaş başka yolu yok. Luffy son nefesine kadar getirir sonra da Law, Dof'un tabanca'yı alır kafasına iki kurşun sıkar.

Hatta çok su içtiği için delik olan kısmından su sızıyorda Luffy ''aaa sızıntı vaar'' diye bir çığlık atıyordu.
Sen yazınca hatırladım, bir de öyle bir şey vardı. Kısacası Doffy çok farklı bir meyveye sahip.

Bu Law, Dof'u öldürecek arkadaş başka yolu yok. Luffy son nefesine kadar getirir sonra da Law, Dof'un tabanca'yı alır kafasına iki kurşun sıkar.
Hayaller güzel ama çok uçuk. :D

Gördüğümüz bölümler de nerede karıştı ? Bi saldırı ismi var dof law un kolunu kestikten sonra ondan başka görmediğimiz bölümde de fazla bir şey yok gibi :/
Görmediğimiz sahnelerde karışmış olsa gerek çünkü Dof bir önceki sayıda ''İkimizi birden yenebileceğini mi düşündün ?'' diyor hatırlarsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık