Dildo kadan boyuyla sokaklarda koşarken buna denk getiren sallasın tekmeyi işte aha diamante geliyor diyeTekme? :S
Dildo kadan boyuyla sokaklarda koşarken buna denk getiren sallasın tekmeyi işte aha diamante geliyor diyeTekme? :S
Hayal gücüne hayran kaldım. u.uDildo kadan boyuyla sokaklarda koşarken buna denk getiren sallasın tekmeyi işte aha diamante geliyor diye
Bölüme şöyle bir göz attım ama bence Mihawk gözünü çıkartıp zoroya vermiştir.Güçlenemedim kurbanın olam diyince al lan sana feda olsun demiştir.Zoro mantra ile görmüştür Pica'yı büyük ihtimalle. O göz açıp kapama olayı odur. Başka ne olacağdı?
Chopper'yı kontrol eder artıkBölüme şöyle bir göz attım ama bence Mihawk gözünü çıkartıp zoroya vermiştir.Güçlenemedim kurbanın olam diyince al lan sana feda olsun demiştir.Mangekyou sharingan işte.
![]()
Usopp direk duvarın arkasındaki adamların auralarını görüyordu. Zoro'nun olayı da bu olabilir dediğin gibi. Taşların arasında aurasını görmüştür Pica'nın, tam oraya saldırı yapıp indirecektir belki.Zoro mantra ile görmüştür Pica'yı büyük ihtimalle. O göz açıp kapama olayı odur. Başka ne olacağdı?
İyi fikir.Chopper'yı kontrol eder artık![]()