Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 777: Zoro vs. Pica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luzo

zoro vs. pica diğer vs lerden daha iyi olmus pica güç gosterisi yaptı resmen zoro bandanayi taktı geçmiş olsun diyelim picaya, son sayfa çok harikaydi :D
Barto reyizi gormek güzeldi sırada sanji var ins :/

Roronoa Zoro

Öyle bi soytarı ki bu Oda artık mangaları okumadan resimlerine bakarak geçiyorum.O kadar ki uzatıyor boş boş

Sanji"ye 20 sayı filan var arc sonunu bekleyin.Pica ile karşılaştırayım dedim Sanjuan Wolf"e dünyanın en büyük insanı yazılmış.

Güzeldi ama başlığa yakışır değildi. Hoşuma gitti. Zoro'nun k. haki kullanabildiğini bir kere daha gördük. Yerini buldu ve Pica'yı artık mefta sayabiliriz. Zoro'yu eleştirenlere en güzel cevabı haftaya verecek Oda amcam.

Sonuç olarak: Haftaya ızgarada Pica var beyler.

Anlaşılan Pica dövüşü de uzun sürmeyecek. Haftaya ara olmazsa biter bu iş. Zoro nasıl bir teknikle bitirecek çok merak ediyorum. :fool:

One piece eskisi kadar sarmiyor mu ne :$ 20 haftadır falan bir sonraki bölümü tahmin edilebilir çıkıyor :/ Water 7 da böyle miydi :(

Güzeldi ama başlığa yakışır değildi. Hoşuma gitti. Zoro'nun k. haki kullanabildiğini bir kere daha gördük. Yerini buldu ve Pica'yı artık mefta sayabiliriz. Zoro'yu eleştirenlere en güzel cevabı haftaya verecek Oda amcam.

Sonuç olarak: Haftaya ızgarada Pica var beyler.
Zoro'yu eleştirecek fırsat vermiyor zaten oda, paso yıkama yağlama yapıyor zoro için, luffy ile aynı seviyeye getirmeye çalışıyor. Şimdi, zaten aynı seviyedeki diyecekler düşer :p birde şirin göstermek için yön olayını kullanıyor ama itici oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık