Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 777: Zoro vs. Pica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu göz açıp kapama olayı var ya hani. Orda Zoro Pica'nın gerçek bedeninin nerde olduğunu anladı bence hacı. Son karedeki bakışı da -kayacam sana olum- bakışı gibi zati :)

Öte yandan Diamante'nin ölmeyişi insanı çileden çıkartacak nitelikte. Adam senin karını öldürmüş lan ! Öldürmekle de kalmamış 10 yıl sana hiç olmadık acılar çektirmiş. Kızın bile kim olduğunu bilmiyor. Tek başına kalmışsın koca dünyada falan fistan. Sen tüm bunlara sebep olan adamı daha ne akılla öldürmezsin arkadaşım ! Resmen fıtık oldum :( Mangakanın 15 yaşındaki beyin yaşı anaokulunda takılı kalmış.
Benim hala umudum var öleceğine dair. :S

Tek bi mantıklı açıklaması yok Diamante"nin ölmemesinin :( Kyros belki kızının yanında Dia"yı öldürmek istememiştir desek oda-sama olmadı :(

Tam ortaya oy atacakken Robin'in sahnesi geldi bastım iyiye. Böyle nakamam olsa her gün uyumadan önce ağlayıp şükrederim lan

Roronoa Zoro

Ölmesinden başka bir seçeneğe ihtimal dahi vermek istemiyorum. :( Ha belki Kyros "Ölüm senin için ceza değil ödül olur." deyip sonsuz bir işkenceye maruz bırakacaksa onu bilemem tabi. :/
Dediğin gibi "Ölüm senin için ceza değil ödül olur." dedikten sonra bir bacağını kesip eline verirse ne ala. Ama bunu da yapmazsa ağır sövülmesi gerek mangakaya.

http://readms.com/r/one_piece/777/2694/7
Şu sayfadaki sıralama ilginç.

Sağdan sola, Bellamy, Pica, Trebol ve Dof? Bir anlamı var mı ki la. Bu sümüklüden beklenmedik bir şey çıkmasın? Shichiler sayılırken de sağdan sola Mihawk, Dof, Kuma diye gidiyordu da oradaki sıralama güç sıralaması gibi gelmişti bana ondan soruyorum. Bana çok tırt gibi geliyor ama sürpriz olmaz di mi la son dakikada? K.haki konusunda ciddi sıkıntılı gibi ama belki Vergo misali hayvan b.hakili falan çıkmasın la? Veya hayvani dayanıklı?

Bütün mesele çözüldükten sonra Sugar'ın başına geçsinler ve Diamante'yi zorla dildoya dönüştürsünler Sugar ölene kadar öyle yaşasın keko notta bıraksınlar birde kim olduğu bilinsin gelişine tekme sallayıp dursun millet

http://readms.com/r/one_piece/777/2694/7
Şu sayfadaki sıralama ilginç.

Sağdan sola, Bellamy, Pica, Trebol ve Dof? Bir anlamı var mı ki la. Bu sümüklüden beklenmedik bir şey çıkmasın? Shichiler sayılırken de sağdan sola Mihawk, Dof, Kuma diye gidiyordu da oradaki sıralama güç sıralaması gibi gelmişti bana ondan soruyorum. Bana çok tırt gibi geliyor ama sürpriz olmaz di mi la son dakikada? K.haki konusunda ciddi sıkıntılı gibi ama belki Vergo misali hayvan b.hakili falan çıkmasın la? Veya hayvani dayanıklı?
Benim de aklıma elenme sırası geldi, Pica'dan önce Bellamy devre dışı kalacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık