Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 777: Zoro vs. Pica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Vergo adam gibi adamdı, gerekeni Sanji yaptı. Eğer Sanji dövmemiş olsaydı Vergo'yu, Smoker'la Law hayatta yenemezdi onu.

Silver D Wolf

Bu bölümün en güzel yanı zoro nun saldırısında adımın geçmesi idi BAKI :D gelecek haftaya pica tek yiyecek gibi duruyor %70 ihtimalle yada 2. saldırı ile picaya güle güle diyeceğiz. Robin gene gönülleri fethetti :D

Bölümle ilgili olarak;

7. Sayfada Violet-chan kalan 4 kişiden bahsediyor, bir tanesi Bellamy. Demek oluyor ki üzerinde kullanılan "şeytan meyvesi gücünü" göremiyor Violetto-chan'ın kend meyve gücü.

Sayfa 8'de ise "bana göre" Amiralimiz Fujitorra bahsi Mug1wara'lara oynamasına rağmen, düşünceli duruyor. Çünkü baktığımızda Black Jack oynarken her bahsi tutuyordu ve gayet rahattı.

10. Sayfada Pica'nın neredeyse "her şeyden" haberi varmış gibi duruyor. Meyve gücü sayesinde mi anlam veremedim. Beraber tartışıp bir sonuca varabiliriz bence.

16. Sayfada Pica'nın asıl hedefinin bir kişiyle kapışmak değil de, King Riku'yu aradan çıkarmak olduğunu anlıyoruz.

17. ve 18. sayfalardan Zoro'nun tayfacak oluşturulan planları bir bir söylediğini görüyoruz ve gayet mantıklı hareket ediyor. Sonunda da Plan E'de karar kılıyor ve tabir-i caiz ise uçuşa geçiyor Pica'nın arkasından.

Son sayfada "bence" Pica'nın Usopp'un olduğu yere ulaşması için bir adımlık mesafe var. Bu "an" içerisinde kesilecek olursa, Zoro'nun hızını da görmüş olabileceğimiz ümidini taşıyorum.

OPENS! bir yüklem ve tekil bir özneyle kullanıldığında "s" takısı alır. (Lütfen yanlış anlamayın, amacım ukalalık yapmak değil, türkçesi çıkmamışken türkçe okumayı tercih eden arkadaşlar için yazıyorum.) Demem o ki maalesef şuanlık belki de "tek gözü" açılıyor. 18. Sayfada sağ alttaki karede de görebiliriz diye düşünüyorum.

Üye silindi 789

Sai-Chinjao,Hajrudin falan gözüktü ama bir Cavendish gözükmedi.Adamı uykusunda bıraktılar galiba.:D

Pica'nın umrunda değil Zoro.Adam Dressrosa'da gezip duruyor resmen.:D Zoro'da fırsatten ziyade bedavaya kesecek Pica'yı.:ehe:

Bir dahaki sayı Zoro Picayı yener.Diğer sayıda Cavendish Trebol'ü yener ve Dof dövüşü öncesi ara gelir galiba.

Roronoa Zoro

Zoro saldırılarına bile --devil-- adı koymuş. Bu adamın geleceği şeytan :D Usopp'lara ulaşamadan Zoro sağlam bir slash atacak gibi duruyor. Bir adet daha 1080 gelir Pica darma duman olur. Nihayet Pica'nın dikkatini çeken Zoro ise daha sonrasında 3-5 hareketle işi bitirir.

Ben asıl Trebol ne olacak o merak ediyorum. Orda durum fena. Ya Cavendish uyanır, ya da oraya biri gider. Şart yani. Yoksa Luffy çıkamaz ordan tek başına. Law gül gibi sararmıştır şimdiye zaten. Yazık garibim ne hallere düştü.

Kaç para lan bi k.haki... Pica Op'un teemo'sudur beyler. Yeteneği ve dövüşme şekli bu kadar sövmelik başka bir karakter yok. Adam kim bilir nereye saklanmış pc oyunu oynar gibi sağa sola kaya fırlatıyor derdi yok tasası yok endişesi yok yeminle Sanji olsa bunun hangi deliğe saklandığını bulup indirmişti Zoro'ya ters bir rakip hatta k.hakisi iyi olmayan bütün rakiplere ters. Diamante ile ilgili olarakta o kazığa saplanacak sandıydım başını çarpıp düştü sadece yere la o adamı öldürmeden bırakırmı Kyros Oda yapma etme çıkar şunu aradan

Roronoa Zoro

Kaç para lan bi k.haki... Pica Op'un teemo'sudur beyler. Yeteneği ve dövüşme şekli bu kadar sövmelik başka bir karakter yok. Adam kim bilir nereye saklanmış pc oyunu oynar gibi sağa sola kaya fırlatıyor derdi yok tasası yok endişesi yok yeminle Sanji olsa bunun hangi deliğe saklandığını bulup indirmişti Zoro'ya ters bir rakip hatta k.hakisi iyi olmayan bütün rakiplere ters. Diamante ile ilgili olarakta o kazığa saplanacak sandıydım başını çarpıp düştü sadece yere la o adamı öldürmeden bırakırmı Kyros Oda yapma etme çıkar şunu aradan
Şu göz açıp kapama olayı var ya hani. Orda Zoro Pica'nın gerçek bedeninin nerde olduğunu anladı bence hacı. Son karedeki bakışı da -kayacam sana olum- bakışı gibi zati :)

Öte yandan Diamante'nin ölmeyişi insanı çileden çıkartacak nitelikte. Adam senin karını öldürmüş lan ! Öldürmekle de kalmamış 10 yıl sana hiç olmadık acılar çektirmiş. Kızın bile kim olduğunu bilmiyor. Tek başına kalmışsın koca dünyada falan fistan. Sen tüm bunlara sebep olan adamı daha ne akılla öldürmezsin arkadaşım ! Resmen fıtık oldum :( Mangakanın 15 yaşındaki beyin yaşı anaokulunda takılı kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık