Roronoa Zoro
Bellamy'i genel olarak sevmediğimiz için adamın çıktığı bölümlerde hep olumsuz yorumlar yapıyoruz galiba. Şu Bellamy'i bir de tayfaya gelirse tamam sinir küpü olacağız. Adamın bakışları bile sinir etmeye yetiyor
Öyle bi şansı yok işte artık. Bende zamanında bu görüşü savundum ama önce Red Hawk ardından Law'ın adını unuttuğum saldırısı olayı bitirdi. Aynı yere çok güçlü iki saldırı yedi Dof, biri takım çalışmasıyla diğeri Law'dan Luffy yendiği zaman bunlar göz ardı edilmemeliYenerse bu şekilde yenecek zaten. Ancak bazı arkadaşlar tamamen birebir dövüşte Luffy Doflamingoyu yenecek diye iddia ediyor.
Luffy, Belami'nin saldırısını sonradan karşılamaya karar vermemiştir ki Mustafacım. Daha bunlar kolezyumdayken anlam veremediğimiz bir yakınlaşma duymadılar mı birbirlerine ? O zamandan beri aklında arkadaşı bellemiştir Luffy efendi Belami süzüğünü. O yüzden son anda karar verdiğini düşünmüyorumŞu yazıya ben de katılıyorum artık ne yazık ki.Tamam,Luffy'nin dövüşlerde kendini aşması bence mantıksız değil çünkü bu aşmanın belirli ve mantıklı sebepleri var ama bu aşmanın Dof'u alacak kadar fazla olması artık bana da saçma geliyor.
Yine de bölüm bir çıksın da işin aslını görelim beyler.Nami'nin zamanında söylediği gibi tereddüt yaşayan herkes zayıflaşır.Belki de bundan dolayı Luffy'nin kokası normalinden daha zayıf olmuş olabilir.
E sonuçta adamı bu Luffy yenecek öyle yada böyle.Şu bir kaç haftadır dönen ve linç kapmanyasıyla sonuçlanan handikaplı savaşa girme muhabbeti.
Doğru Doflamingo koka yapmamıştı. Luffy ise koka yapıyor.![]()
Benim ki bir nevi Pollyannacılıktı zaten çaktırma,hayal kırıklığımı gizlemeye çalışıyorum.Luffy, Belami'nin saldırısını sonradan karşılamaya karar vermemiştir ki Mustafacım. Daha bunlar kolezyumdayken anlam veremediğimiz bir yakınlaşma duymadılar mı birbirlerine ? O zamandan beri aklında arkadaşı bellemiştir Luffy efendi Belami süzüğünü. O yüzden son anda karar verdiğini düşünmüyorum![]()
Güzel mantık.E sonuçta adamı bu Luffy yenecek öyle yada böyle.