Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yazar kılıfını hazırlamış işte . Neyin tartışması bu ? GÜçlendi diye biz mi diyoruz. Bunu çizen adam tekniği güçlenmiş diyor.
Uzatmaya gerek yok konu kilit.:W

Bellamy çöp geldi çöp gidecek. Kimse ona über güçlü demiyor. Sadece bu saldırısı çok küçümsenecek bir şey değil ondan bahsediyoruz. Dof'ta Luffy gibi direk karşılasa bu saldırıyı 0,5 saniye sonra parçalar Bellamy'i tamam ama ufak tefek de olsa zarar görür acı çeker. Luffy'nin şu tepkisi anlık bana göre bölüm çıksın yere çöküp kıvranırsa ben sizden çok söverim zaten ama verdiği reaksiyon sadece buysa bkunu çıkarmanın alemi yok.
Iste benimde Oda trollemeye basladi dememin nedeni bu. Belamy gibi bir karekter ki alayi 5kurus etmez korsan tayfasi, çöp dedigimiz karekter luffy'e boyle bir ifade taktiriyorsa birseyler ters gidiyor demektir benim icin.

luffy 2 yil egitim aldi adam gibi teknik goremedik, elaphant ve red hawk'tan baska, ha birde haki ogrendigini biliyoruz.
dof'u belki yener diyorduk ben bu sahneyi gordukten sonra inancim kalmadi, bu kare bile yetti.

Geçen haftadan birşeyler olacağı belliydi ama bu kadarı biraz sürpriz oldu. Salak oğlan bile bile yumruğu yedi.

Ayrıca artık birileri Luffy-Dof vs' sinde eşit şartlarda değildi, demezler heralde.
Bellamy'nin vuruşunu Doffy'in handikapına denk gördün ya, ne diyeyim. :)

Bölüm netleşti gibi. Bellamy bir şekilde out olacak. Luffy dof'a o sinirle atlar o arada law boş kaldım derkene trebol girer araya sen benim adamım vergoyu dilimlemiştin dimi diye ordan da trebolun pislikleri ortaya çıkar. Dof vs luffy, law vs trebol. Kanımca.

Geçen haftalarda,koka savunması yapmadan Red Hawk yiyen Doflamingo bundan etkilenmedi diyen adamlar koka yapmasına rağmen hasar alan Luffy için hala birebirde Doflamingoyu alacak diyebiliyor mu?

Roronoa Zoro

Sakallı Zoro

Tahmin ettiğim gibi Dof'un saldırının ardından coştuğu sahneleri atmışsın. Benim bahsettiğim Red Hawk yediği zaman zarar görmüş olmasıydı yüzünün şekli değişti ağzından kan geldi. Oradan sonra ne yaptığı konumuz değil keza Luffy'nin darbe aldıktan sonra ne halde olduğunu bilmiyoruz. O yüzden bkunu çıkarmayın diyorum bi bekleyin Luffy kalıcı bi hasar almışsa yerde kıvranıyorsa falan tamam haklısınız ama Dof gibi darbeyi aldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi savaşabiliyorsa ki bence direk Dof'a yardıracak o zaman uzatmanın alemi yok.
--Nedense pek bir tahmin edilir oldum 3 sayfadır-- :D

Kuş Gözlü (Çizecem seni seri sonunda bekle) :)

Tamam dostum ben senin demek istediğini anladım ama ben demek istediğimi anlatamadım. Tabi ki de red hawktan etkilendi an için. Ama harbi harbi etkilenmedi ben ondan bahsediyorum.

Bir de şu var ki burda bahsini ettiğimiz saldırı red hawk! Yani şu ana kadar Luffy'nin en güçlü saldırılarından biri. Sen bu saldırıyla Belami'nin saldırısını eşit mi görüyorsun ki Mingo da zarar görürdü diyorsun ? Benim tersime gelen şey bu.

Dof ki spectre saldırısında milim oynamamış adam. Belami kim ya ?

Bu lafım sana değil.. Enteresan olan şu ki, önceki bölümde yerden yere vurulan Belami Luffy'e vurunca yorumlar hemen değişmeye başladı :)

İşte efendim gök adasına gitti, çanı çaldı geri geldi vs. :D İlginç karşılıyorum gerçekten.

Adam en güçlü tekniği ile vuruyor Luffy'de karşılıyor Dof yese bu tekniği bence oda zarar görür. Buradaki olay Bellamy'nin aşırı mal olması Dof'a dalacak dedik olmadı Luffy gene tekler dedik bu sefer ölmesin diye vurmamış herhalde öyle mal bi durumda bıraktı Luffy'i vursa sıkıntı vurmasa sıkıntı
Anlatamadım galiba.Luffynin jet gatlingini adam pelerinine alıyor vücuduyla koka yapmasına bile gerek yok.Bellamy böyle vursa yine pelerine koka koyup karşılayacak kolayca.Ama bizim luffy direk vücuduna ekliyor yine de bellamy kan çıkarıyor.Bu saldırıdan luffyde çok etkilenmez ama aslında hiçbirşey olmamalıydı.Şu bellamyden aldığı saldırıdan Doflamingonun red hawk aldığı gibi etkilendi.

Şimdi red hawk ile kıyasını yapmayacağız herhalde.Sadece buradan aradaki kalibre farkı okunuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık