Roronoa Zoro
Sakallı Zoro bunu beğendi.Geçen haftalarda,koka savunması yapmadan Red Hawk yiyen Doflamingo bundan etkilenmedi diyen adamlar koka yapmasına rağmen hasar alan Luffy için hala birebirde Doflamingoyu alacak diyebiliyor mu?
Sakallı Zoro bunu beğendi.Geçen haftalarda,koka savunması yapmadan Red Hawk yiyen Doflamingo bundan etkilenmedi diyen adamlar koka yapmasına rağmen hasar alan Luffy için hala birebirde Doflamingoyu alacak diyebiliyor mu?
Haftalardır tartışıyoruz görmediysen senin ayıbın.Daha iyi bir teorin varsa görelim.
Küçük bir hatırlatma yapabilirsin.Haftalardır tartışıyoruz görmediysen senin ayıbın.
Şu bir kaç haftadır dönen ve linç kapmanyasıyla sonuçlanan handikaplı savaşa girme muhabbeti.Küçük bir hatırlatma yapabilirsin.
Doğru Doflamingo koka yapmamıştı. Luffy ise koka yapıyor.Dof'un savunması ile Luffy'nin savunmasını bir gördün ya,ne diyeyim.![]()
Luffy'den ve Law'dan çok güçlü darbeler yedi direk vücuduna. Vsye handikaplı başlayacak e Law ile de bayağı dövüştü zaten. Şu saatten sonra Luffy'nin yenememesi için bir sebep yok bence her şeyini kullanır azmış gibi saldırır. Totalde 1 vs 1 değil zaten buGeçen haftalarda,koka savunması yapmadan Red Hawk yiyen Doflamingo bundan etkilenmedi diyen adamlar koka yapmasına rağmen hasar alan Luffy için hala birebirde Doflamingoyu alacak diyebiliyor mu?
Yenerse bu şekilde yenecek zaten. Ancak bazı arkadaşlar tamamen birebir dövüşte Luffy Doflamingoyu yenecek diye iddia ediyor.Luffy'den ve Law'dan çok güçlü darbeler yedi direk vücuduna. Vsye handikaplı başlayacak e Law ile de bayağı dövüştü zaten. Şu saatten sonra Luffy'nin yenememesi için bir sebep yok bence her şeyini kullanır azmış gibi saldırır. Totalde 1 vs 1 değil zaten bu
Şu yazıya ben de katılıyorum artık ne yazık ki.Tamam,Luffy'nin dövüşlerde kendini aşması bence mantıksız değil çünkü bu aşmanın belirli ve mantıklı sebepleri var ama bu aşmanın Dof'u alacak kadar fazla olması artık bana da saçma geliyor.İman power + E.oda upgrade +9 diyenlee hak vermek lazım .