Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakisiz dof red hawktan hasar almıyor. Hakili luffy bellamy denen ezik herifin tekinden yediği darbe sonucu düştüğü hale bak :/ Ayrıca bellamy bile koka yapıyorsa... :(

Geçen haftalarda,koka savunması yapmadan Red Hawk yiyen Doflamingo bundan etkilenmedi diyen adamlar koka yapmasına rağmen hasar alan Luffy için hala birebirde Doflamingoyu alacak diyebiliyor mu?
Luffy'den ve Law'dan çok güçlü darbeler yedi direk vücuduna. Vsye handikaplı başlayacak e Law ile de bayağı dövüştü zaten. Şu saatten sonra Luffy'nin yenememesi için bir sebep yok bence her şeyini kullanır azmış gibi saldırır. Totalde 1 vs 1 değil zaten bu

Luffy'e o kadar yüklenmeyin. Luffy orada yastık görevi gördü. Bir nevi hava yastığı. Kaya gibi orada dikilse, öldü ölecek olan Belamy, daha da ayağa kalkamazdı. Bir nevi darbeyi emerek, Belamy'i durdurdu. Bence böyle olmuştur.

Luffy'den ve Law'dan çok güçlü darbeler yedi direk vücuduna. Vsye handikaplı başlayacak e Law ile de bayağı dövüştü zaten. Şu saatten sonra Luffy'nin yenememesi için bir sebep yok bence her şeyini kullanır azmış gibi saldırır. Totalde 1 vs 1 değil zaten bu
Yenerse bu şekilde yenecek zaten. Ancak bazı arkadaşlar tamamen birebir dövüşte Luffy Doflamingoyu yenecek diye iddia ediyor.

İman power + E.oda upgrade +9 diyenlee hak vermek lazım .
Şu yazıya ben de katılıyorum artık ne yazık ki.Tamam,Luffy'nin dövüşlerde kendini aşması bence mantıksız değil çünkü bu aşmanın belirli ve mantıklı sebepleri var ama bu aşmanın Dof'u alacak kadar fazla olması artık bana da saçma geliyor.

Yine de bölüm bir çıksın da işin aslını görelim beyler.Nami'nin zamanında söylediği gibi tereddüt yaşayan herkes zayıflaşır.Belki de bundan dolayı Luffy'nin kokası normalinden daha zayıf olmuş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık