Luffyi görünce bir şaşırıyor Picayı çağırıyor falan bana öyle gibi geldi ama şuan emin olamadım.Eeee, bekleyip arkadan çıktı işte adam, pusuya düşürdü Kyros'u, k. hakisi olmadığını nerden anladın?
Luffyi görünce bir şaşırıyor Picayı çağırıyor falan bana öyle gibi geldi ama şuan emin olamadım.Eeee, bekleyip arkadan çıktı işte adam, pusuya düşürdü Kyros'u, k. hakisi olmadığını nerden anladın?
X-Drake kendisi.Dikkatli bakınca çenesinde x işaretini görebilirsin.![]()
Bu Dory dedikleri eleman kim acaba, güce sahip falan diyorlar. Kuş kafesinden ya kendi kaçmış bu sahip olduğu güç ile yada şans eseri dışarda kalmış gibi. Birine benzetiyorum ama çıkartamadım bi türlü.
Aynen çocukluğu ile şimdiki halinin karışımı sankiX-Drake kendisi.Dikkatli bakınca çenesinde x işaretini görebilirsin.
Ya da bana öyle geldi ama x var sanki çenesinde![]()
Law'dan 7 yaş büyük. Demek Drake bu olaylardan sonra denizci olmuş. Fakat Oda çocukluk resmini çizince başında marine şapkası koymuştu. Şimdikinden daha küçük. Ya öylesine çizdi ya da Drake çocukken denizci olmak istiyordu. http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130222223408/onepiece/images/d/d8/X_Drake_as_a_Child.pngX-Drakein yaşı o kadar büyük mü ki?