Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 767: Cora-San

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yamata no Jutsu

Korsan dedenin torunu nasıl korsan olmak istiyorsa, korsanın da çocuğu denizci olmak isteyebilir. Büyüyüp de ne kadar yozlamış bir yapı olduğu anlayınca da çekmiştir bayrağını. Olası geldi bana.

Oda yavaş yavaş diğer novaların çocukluklarından da kesitler vermeye başladı bu da demek oluyorki Op 15 yıl daha devam eder.

Sonunda geberdi de kurtulduk. :) İlk silahı doğrultan kendisi,onu doğrulttuysan karşı ateş gelecek tabii.Baya merhametli biri olması lazım karşısındakinin sıkmaması için ama karşısında korsan var merhamet bekleyemezsin.

Tam tahmin ettiğim gibi Sengoku aklına girmiş.Bu adam hiç ön plana çıkmadan, hatta okuyuculara da hissettirilmeden aslında her işte parmağı olan birisi.Filo amiralliğine gelmek öyle kolay değil tabii.
Ağlayan ve gidecek bir yeri olmayan ufak bir çocuğa yardım etmek suçsa suçluyum anasını satayım. Zaten şu hain kostok caps'lerini değiştirin artık keçi veya sengoku olarak. Her yerde beni kötülemeyi başarıyorsun yani :(

Fena bölümdü :/ artık fb bitse de şu Dof iyi bir dayak yese. Dof'u Luffy alsın istiyordum ama son vuruşu Law yapsın istiyorum artık :/ Luffy dövsün can çekişirken Law kılıcı soksun böğrüne :gamyon:

Dof karaktersizliğini gösterdi.

Tsurunun bölüm 151.de Dof'a uslu çocuk ol ve dur deyişininde temeli gösterilir diye umuyordum azıcık ucundan gösterdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık