Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 767: Cora-San

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@ch3rl0b11n

Çenesindeki x şeklindeki yara izi o zamanda var. Önceki sayfada Smoker da söylemiş. X = Diesu veya Diez. Barrels'in saçının faullerinin aynısı Drake de. Doflamingo'nun öldürdüğü korsanın oğlu yani. Anladığım kadarıyla meyveyide o zaman yemiş.
Ne bileyim Drake sivri çeneli, sivri burunlu adam. Pek benzetemedim. Ve çenesindeki X'e dikkat etmemişim.

Kaçan çocuk Drakeymiş
Kesin mi?

Graykhan

Bu trebol ne ayak dof un geçmişinde çok çok önemli bir yere sahip galiba. Dof da, ace gibi çocukken istem dışı fatihin hakisi kullanmış sanırım.

X Drake hiç benzemiyor o adam ya cidden X işaretindn Drake olduğu aşikar da ne bilim meyveyi yedikten sonra mı acaba tipi değişmiş :D

Roronoa Zoro

X Drake hiç benzemiyor o adam ya cidden X işaretindn Drake olduğu aşikar da ne bilim meyveyi yedikten sonra mı acaba tipi değişmiş :D
Hocam daha elemanın bıyıkları terlememiş o zamanlar. Karşımıza ilk çıktığındaki Coby ile 2 sene sonraki Coby'nin bir alakası var mı ? Ki burada aradan geçen zaman kaç yıl... Tabi kesin o mudur tartışılır ? Ama yüksek ihtimal o gibi duruyor.

Nerde kullanmış göstert :)
It's his haki, dediği sahneyi diyor sanırım.
Bence Trebol'ün eski patronları olması çok saçma olmuş.Nedense bana Diamente veya Pica daha güçlü geliyor.
Drake mi bilmiyorum ama onun çıkmasını istemem açıkçası.Superovalardan güçlü olanların fb'lerini güzelce görmek isterim özellikle Kid'inki ve Drake'inki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık