Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 767: Cora-San

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Graykhan

Wiki'ye güvenme sen yine de :D
Sabo öldü falan da yazıyordu.Onu Oda yapmıyor ki kesin bilgi diyelim.Açıkçası olabilir ama olmasını istemem.
Ben de o sahneden bahsetmiştim.Orada kullanmış olabilir haki.
: ) Orda da yazmışları aslında ihtimallerin kuvvetlendiği gibisinden yazdım. Kolay kolay emin olmadıkları şeyleri yazmazlar bize göre çok daha işin içinde olan dikkat eden adamlar yazıyo, ama yinede dediğin gibi birinci ağız olmadığı için %100 güvenmem bende sen gibi. Benim son düşüncem ise onun drake olduğudur.

Rocinante, Law'ın hayatını değiştiren kişi ayrıca Rocinante olmasaydı Doflamingo şu anda ölümsüz olacaktı ve dünya mahvoldu. Bizim Luffy hazine peşinde koşsun adam dünyayı kurtardı be. :D Kralsın Rocinante!

Ne X-drakesi bildiğin sabo ya bende şimdi gördüm çenedeki X'i ama şaka maka bildiğin Sabo :D

O değilde Drake'in Marineden ayrılma sebebi demek Doffy olabilir. Kaido ile anlaşması olduğunu bildiği felan düşünüyorum.
Drake = Law gibi :flaugh:
Aynen olaylar birbirine tahmin edilenden daha bağlantılı gibi duruyor.

dusau

epey biriktirdikten sonra takiple çıkan bölümde anladımki smoker'ın çevirisi seriye ayrı bir renk katıyor. Ayrı bir tat alıyorum. Çeviriye emek verenler (ve verecek olanlar) için teşekkür ederim. Bölümü ingilizce okuduğumda anladım bunu :D

Hala roci neden doffa ihanet etti diyen varsa ağır doff fanboyudur. Adam gibiadam Rocci :) '' sen beni vuramazsın çünkü babamıza benziyorsun'' diyen doffunda dayak yiyeceğibölümler geliyor biraz içimin yağları erisin adam bildiğin saf kötü.

Bide CP-0 olarak gelirse bildiğin Kurtlar vadisi terk.
+1

Doffy acı içinde yerde yatar,Law gülümseyerek

Law:Hasırşapkaları küçümsememeni söylemiştim
Dof:Law...O bir D. ... O şeytanı karşı nasıl bana tercih edersin?
Law: (Gülümseyerek):My name is Trafalgar D.Water Law!!!(Kılıç ile Dof'u ikiye böler)

Böyle bir diyalog olursa efsane olmaz mı ey forum ahalisi?
Not:
Diğer mesajım arkada kaldığı için silip tekrar kopyaladım buraya:D.Çift mesaj yok
Bir çok Law fanı bilgisayar başında boşalır bu söylediklerin gerçek olursa :D

Ağlayan ve gidecek bir yeri olmayan ufak bir çocuğa yardım etmek suçsa suçluyum anasını satayım. Zaten şu hain kostok caps'lerini değiştirin artık keçi veya sengoku olarak. Her yerde beni kötülemeyi başarıyorsun yani :(
O kısım değil bahsettiğim,saflığından yararlanıp adamı ajan olarak kullanması.Bu yönde manipule etmesi.Rosiyi hiç umursadığını sanmıyorum.Yeter ki işi görülsün.O zamanlar lordluk olmayabilir ama önüne geleni kolayca lord yapmayı bilen hükümet işine gelmediği zaman ajan falan sokuyor araya.Son çare tehdit edince lord yapmışlar.Sengoku kullanılıyor.Sengoku da bir başkasını kullanıyor işte olay ondan ibaret.

Bu arada Trebol daha güçlü olabilir diyordum geçenlerde Dofun arkasında konuşlanması yüzünden adam liderleri çıktı. :rolleyes: Böyle basit şeyler önemli olabiliyor.Misal akainu ortada,orta koltukta daha sonra filo amirali.Garp gidip 3 koltuktan en ortasına oturuyor falan... Trebol bence diğerlerinden daha güçlü.Adam bir kere logia,lawın yaptığına bakmayın orada Vergo gibi oldu.Birleşemeyeceğini beklemiyordu gafil avlandı.Ha yine law güçlüdür ama o kadar kolay da yenilmez kanımca.

Bu yaşlı koramiralden dof tırstığına göre zamanında iş varmış kadında. bu arada dofu umarım luffy değil de law alır

Unknown

Tsuru yu ben en başından beri dişi Garp olarak görüyordum. İlk gösterildiğin beri güçlü havası vardı zaten kadında..
Zaman kimseye acımıyor. :(

3. sayfada sağdan sola. Vergo , Trebol , Roci , Doff , Doffynin gücünü aldığını söylediği bu adam kim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık