Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 767: Cora-San

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence law tayfaya gelecek ya. Veya ben gelmesini çok istiyorum neden bilmiyorum :D Bu arada hawkins apoo ve kid luffy+law alamaz düşüncesindeyim yani drake+luffy+law kat kat güçlü bir ittifak olur.

Roronoa Zoro

Corasan'ın Law'a seni seviyorum dedikten sonra Law'ın önce şaşırıp sonra gülümsemesi çok hüzünlü yahu:

Yalnız ilk kez birinin seni seviyorum dediğini gördük herhalde seride.
Sahne güzel hakaten :good:
Bu yumuşamalar, seri sonlarına doğru yeşerecek olan aşk tohumlara delalet :) Franky'nin şişkoyu öpmesi falan.. Ortamı hazırlıyor Oda şimdiden.

Anası babası hariç şu çapsızın çoçuğu Dof'u Luffy ölümün eşiğine getirene kadar dövmeli ardından Law gelip kılıcı Dof'a istediği yerden sokmalı artık farz oldu. O kaçan çoçuk Drake ise ve Kaido'ya Dof ile olan bağlantısı yüzünden yanaşmışsa ne güzel olur lan oda gelir bizimkilerin yanına sonra vur ekşının dibine

Ayrıca Cora-san ve Law arasında geçen muhabbetler hakkaten çok güzeldi lan...

Bu dediklerin olmasın.Korsancılık oynayan 1 veled,üstüne gücü yetmediği halde polatus modunda ki veled,kalkıp düzenini kurmuş korsanı yenmesin.
Luffy ne kadar düzen varsa yok ediyor zaten olay bu sadece ilerledikçe rakipleri daha güçlü kişiler oluyor.

Arlong park 10 yıl köyü zaptetti. , kuro bilmem kaç yıl kahya kaldı , croco bw yi kurdu ,cp 9 5 yıl w7 de görevini sürdürdü, moria kaido ya kaybedip dahi doktorla anlaştı 10 yıldır tb te düzenini kurdu.

Doff ölür mü kalır mı bilmem ama düzen yıkılır :D bu iki velet daha güçlü rakiplere yönelir. geriye şibukayda kalmadı karşılaşmadıkları . rakip kadiou :D

Bence Roci ölmedi sabo olayı gibi olacak.
Sabo'nun durumu ile Roci'ninki aynı değil. Sabo'nun ölmediği çok barizdi. Yani sırf Sabo tanıtılsın diye 8 bölümlük fb çizdi mangaka ve sonunda Dragon'u kurtarıcı olarak getirdi, birisinin yanıklarla kurtulduğunu belirtti öyle bitirdi fbyi. Burda ise direkt ölüyor işte Roci, lamı cimi kalmamış artık. Eğer ilerde karşımıza çıkarsa bilinki F. Tiger da ölmemiştir, o da kurşun yarasından öldü malum. :(

Sabo'nun durumu ile Roci'ninki aynı değil. Sabo'nun ölmediği çok barizdi. Yani sırf Sabo tanıtılsın diye 8 bölümlük fb çizdi mangaka ve sonunda Dragon'u kurtarıcı olarak getirdi, birisinin yanıklarla kurtulduğunu belirtti öyle bitirdi fbyi. Burda ise direkt ölüyor işte Roci, lamı cimi kalmamış artık. Eğer ilerde karşımıza çıkarsa bilinki F. Tiger da ölmemiştir, o da kurşun yarasından öldü malum. :(
+1

Olmedigini dusunmek ve Sabo'ya benzetmek bence anlamsiz. Dedigin gibi sabonun olmedigi ortadaydi belliydi. Zaten 13 yil olmus. Olmemis olsa Law'a illa ki belli ederdi kendini. Law da ugrasmazdi intikam diye. Adamin öldugu bariz ortada yani. Oldu mu olmedi mi diye bosuna kurcalamanin anlami yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık