Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 767: Cora-San

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birisi ölsün diye dua eder olduk hacı, OP öyle bir seri işte. :( Hayır, adam ölüyor ona rağmen inanamıyoruz, acaba geri gelir mi diye düşünüyoruz, fblerde açık arıyoruz falan. Harbiden Naruto'nun kıymetini bilemedik. :(
Öldüğü iyi oldu.Ajitasyon yapacak diye sevimli göstermeye çalışıp durdu mangaka ama bari hakkını verseydi.Law öldürülecekken araya girip kendini feda etseydi falan bari böyle hiç üzülmüyorum kimse kusura bakmasın. :/ Herifte mantıksızlıklar diz boyu zaten kendini aptalca bir duruma düşürerek boş yere öldü.Ulan law ordan kaçtı diyelim yine korsan oldu.Ölüm cerrahı diye anılan bir zalim birde üstüne onun yüzünden kafayı Dofa takıp intikam planları yapıyor.

Öldüğü iyi oldu.Ajitasyon yapacak diye sevimli göstermeye çalışıp durdu mangaka ama bari hakkını verseydi.Law öldürülecekken araya girip kendini feda etseydi falan bari böyle hiç üzülmüyorum kimse kusura bakmasın. :/ Herifte mantıksızlıklar diz boyu zaten kendini aptalca bir duruma düşürerek boş yere öldü.Ulan law ordan kaçtı diyelim yine korsan oldu.Ölüm cerrahı diye anılan bir zalim birde üstüne onun yüzünden kafayı Dofa takıp intikam planları yapıyor.
Lawın korsanlar dışında zalimlik yaparak birini öldürdüğünü görmedik henüz. Luffyler de halk arasında kötü olarak anılıyordur ama her arc prenses kurtaran iyilik melekleri mesela

Lawın korsanlar dışında zalimlik yaparak birini öldürdüğünü görmedik henüz. Luffyler de halk arasında kötü olarak anılıyordur ama her arc prenses kurtaran iyilik melekleri mesela
Law kötü birisi, sebepsiz yere Kin'emon'u dilimliyor, ortada bir sebep vs yok yani. Adam çocuğunu arıyor Law kalkıp adamı dilimliyor. MW dediklerinde haklı, Roci her şeyi eline ayağına bulaştırıp saçma sapan vaziyette öldü gitti.

Law kötü birisi, sebepsiz yere Kin'emon'u dilimliyor, ortada bir sebep vs yok yani. Adam çocuğunu arıyor Law kalkıp adamı dilimliyor. MW dediklerinde haklı, Roci her şeyi eline ayağına bulaştırıp saçma sapan vaziyette öldü gitti.
O mevzunun iç yüzü de hala açıklanmadı.Aslında punk hazard dahil açıklanmayan çok şey var.Şu donan mahkumlar vardı mesela.
Law da ufakken oldukça gaddar.Adamı sırtından bıçaklarken zerre tereddüt yok.Rosi yaptıklarıyla hadi lawı biraz yumuşattı diyelim yada tamamen düzelsin.Kardeşi için böyle birşeyi denemiyor bile.Öncesinde kaçıp gidiyor geri gelince de bir çaba yok.Law değişebiliyorsa belki herkes değişebilir.Daha önce yapamadıklarını law üzerinden yapmış sanki.

Roci konusunda sana katılıyorum. Karaktersiz herifin teki, ne olursa olsun insan kendi kardeşine satmamalı.

Bir insan bir seriyi sevmeyip de nasıl bu kadar yorum atabilir :D
Tamam anlıyorum okuyorsun ama en fazla yorumu da bu seriye atıyorsun.Hoş 3 büyükler diye anılan serilerin hiç birini sevmiyorsun :D

Roci boşu boşuna ölmedi bence.İnsan bir çocuğu kurtarırken nasıl biri olacağını bilemez.Ayrıca Law istese PH'deki çocukların hiçbirini ameliyat etmezdi.Kin'emon'u da sebepsiz değil,planlarını bozacak diye kesmiştir.Belki ilk Kin'emon saldırmıştır.Bilmeden yorum yapamayız.

Adamın abisi babasını gözünün önünde kendisine sarılırken vuruyor, ben olsam öyle abiye bıçak saplarım.Roci yine iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık