Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 767: Cora-San

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spirit of nature

+1

Olmedigini dusunmek ve Sabo'ya benzetmek bence anlamsiz. Dedigin gibi sabonun olmedigi ortadaydi belliydi. Zaten 13 yil olmus. Olmemis olsa Law'a illa ki belli ederdi kendini. Law da ugrasmazdi intikam diye. Adamin öldugu bariz ortada yani. Oldu mu olmedi mi diye bosuna kurcalamanin anlami yok.
Neyin dayatması bu anlamadım sadece fikrim o yönde. Sengoku ile konuşurken aokijinin oralarda olması ve oda tamamen poci öldü diye belirtmezse ben onun öldüğüne inanmam One Piece bu hiç birşey belli değil. Bariz öldü diyosunda nerede belirtiyor onu anlamadım. Sabonun fb'sini diyorsunda şu anki fb kimin acaba?

Neyin dayatması bu anlamadım sadece fikrim o yönde. Sengoku ile konuşurken aokijinin oralarda olması ve oda tamamen poci öldü diye belirtmezse ben onun öldüğüne inanmam One Piece bu hiç birşey belli değil. Bariz öldü diyosunda nerede belirtiyor onu anlamadım. Sabonun fb'sini diyorsunda şu anki fb kimin acaba?
1- öncelikle bir Türkçe dersi almalısın. ben yorumumda "bence" diyerek kendi yorumumu söylediğimi belli ediyorum. kimseye bir şey dayattığım yok.

2- öldüğü nerde belirtiliyor diyorsun. buyur buradan bak:
[/url]

3- doğru düzgün takip etmeden yok o nerde oldu bu nerde oldu demek biraz saçma oluyor. öldü denildiği için uzatmanın kurcalamanın anlamı yok diyorum sen hala burada kendi fikrimi dayattığımı söylüyorsun. birine sinirlenip atarlı cevaplar vermeden önce ne yazmış ne demek istemiş diye tekrar oku ve seriyi iyi takip et. benim de bilmediğim yerler oluyor ama kimsenin kimseye bir şeyler dayattığını iddia etmiyorum.

1- öncelikle bir Türkçe dersi almalısın. ben yorumumda "bence" diyerek kendi yorumumu söylediğimi belli ediyorum. kimseye bir şey dayattığım yok.

2- öldüğü nerde belirtiliyor diyorsun. buyur buradan bak:
[/url]

3- doğru düzgün takip etmeden yok o nerde oldu bu nerde oldu demek biraz saçma oluyor. öldü denildiği için uzatmanın kurcalamanın anlamı yok diyorum sen hala burada kendi fikrimi dayattığımı söylüyorsun. birine sinirlenip atarlı cevaplar vermeden önce ne yazmış ne demek istemiş diye tekrar oku ve seriyi iyi takip et. benim de bilmediğim yerler oluyor ama kimsenin kimseye bir şeyler dayattığını iddia etmiyorum.
O sahne önemli değil, yani Sabo olayında da Ace ve Luffy Sabo için öldü diyorlardı ama Sabo'nun ölmediğini biz fbden anlayabiliyorduk. Bu fbde Roci'nin ölmediğine dair bir bilgi geçmemesi, onun öldüğüne karine sayılır. Yani daha kanıt sunmaya vs gerek yok. O kadar yara almış, kan kaybından ölmek üzere iken Vergo'dan 2 posta dayak yemiş, üstüne Dof tarafından kurşunlanmış ve fbde onu kurtarabilecek bir şeyden bahsedilmiyorsa o adam kesin ölmüştür. Roci ölmediyse diğerleri de ölmemiştir, Tiger'dan tut Bellemery'e kadar. :D

O sahne önemli değil, yani Sabo olayında da Ace ve Luffy Sabo için öldü diyorlardı ama Sabo'nun ölmediğini biz fbden anlayabiliyorduk. Bu fbde Roci'nin ölmediğine dair bir bilgi geçmemesi, onun öldüğüne karine sayılır. Yani daha kanıt sunmaya vs gerek yok. O kadar yara almış, kan kaybından ölmek üzere iken Vergo'dan 2 posta dayak yemiş, üstüne Dof tarafından kurşunlanmış ve fbde onu kurtarabilecek bir şeyden bahsedilmiyorsa o adam kesin ölmüştür. Roci ölmediyse diğerleri de ölmemiştir, Tiger'dan tut Bellemery'e kadar. :D
Birde Edo Tensei eleştiriyorsun :(

Birisi ölsün diye dua eder olduk hacı, OP öyle bir seri işte. :( Hayır, adam ölüyor ona rağmen inanamıyoruz, acaba geri gelir mi diye düşünüyoruz, fblerde açık arıyoruz falan. Harbiden Naruto'nun kıymetini bilemedik. :(
Bir gün hepiniz benim dediklerime geleceksiniz dedim . Ama dinlemediniz ..
Kendi düşen ağlamaz.. :/

Ben de ayni seyleri diyorum ne diye bana giydiriyorsun sen :D Sabo'nun fb ayriydi. Dedigin gibi biz de anlamistik olmedigini. Ama burada hem Law diyor oldu diye hem de fb de dedigin gibi pert ve kac kursun yiyor. Bunlari deyince de dayatti oluyoruz. O zaman ben de cikip Robin'in annesi, Ohara'dakiler olmedi falan diyeyim. Elimizdeki bilgilerle gorduklerimizle yorum yapiyoruz dayatti oluyoruz dedigim gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık