Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 767: Cora-San

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kaçan çocuk Bellamy olamaz mı acaba? O olaydan sonra Dof'un gücüne hayran olup ona katılmıştır. Keza kendisi de Kuzey Mavi'den. tipi de benzemiyor değil çocuğun.

Bu intikam Law'ın hakkıdır , Luffy çekil aradan işi o bitirmeli.Hadi bakalım Odaçi şaşırt bizi.

Fena bölümdü :/ artık fb bitse de şu Dof iyi bir dayak yese. Dof'u Luffy alsın istiyordum ama son vuruşu Law yapsın istiyorum artık :/ Luffy dövsün can çekişirken Law kılıcı soksun böğrüne :gamyon:
Doffy acı içinde yerde yatar,Law gülümseyerek

Law:Hasırşapkaları küçümsememeni söylemiştim
Dof:Law...O bir D. ... O şeytanı karşı nasıl bana tercih edersin?
Law: (Gülümseyerek):My name is Trafalgar D.Water Law!!!(Kılıç ile Dof'u ikiye böler)

Böyle bir diyalog olursa efsane olmaz mı ey forum ahalisi?
Not:
Diğer mesajım arkada kaldığı için silip tekrar kopyaladım buraya:D.Çift mesaj yok

Doffy acı içinde yerde yatar,Law gülümseyerek

Law:Hasırşapkaları küçümsememeni söylemiştim
Dof:Law...O bir D. ... O şeytanı karşı nasıl bana tercih edersin?
Law: (Gülümseyerek):My name is Trafalgar D.Water Law!!!(Kılıç ile Dof'u ikiye böler)

Böyle bir diyalog olursa efsane olmaz mı ey forum ahalisi?
Not:
Diğer mesajım arkada kaldığı için silip tekrar kopyaladım buraya:D.Çift mesaj yok
Law Corazon"un durumuna düşmesin bide.Oda-sama gönderme yapıp duruyor,aynı sahneler tersten yaşanır belki.

@@ch3rl0b11n

Çenesindeki x şeklindeki yara izi o zamanda var. Önceki sayfada Smoker da söylemiş. X = Diesu veya Diez. Barrels'in saçının faullerinin aynısı Drake de. Doflamingo'nun öldürdüğü korsanın oğlu yani. Anladığım kadarıyla meyveyide o zaman yemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık