Olsun, abisine karşı doğrultuyor ama. Bu mevkiden daha önemli bir değer.Adam Denizci, abisi de korsan. Slah doğrultması normal.
Olsun, abisine karşı doğrultuyor ama. Bu mevkiden daha önemli bir değer.Adam Denizci, abisi de korsan. Slah doğrultması normal.
Abisi çocuğun önünde babasının kafasına sıkmış, gelmiş değerden bahsediyorsun.Olsun, abisine karşı doğrultuyor ama. Bu mevkiden daha önemli bir değer.
Babasını gözleri önünde öldürdüğü anda abi-kardeş ilişkisi kaldığını sanmıyorum. Kan bağından dolayı sorumlulukları olabilir tabii, zaten onu da onu dizginlemeye çalışarak yerine getirmekte. Saf kalbi de o silahı çekmesine engel oluyor zaten.Olsun, abisine karşı doğrultuyor ama. Bu mevkiden daha önemli bir değer.
Garp - Luffy gibi olmalıydı abi. Garp Luffy'i kovalıyor ama yalandan. Bu Roci bildiğin abisini bitirmeye oynamış, onun ayağını kaydırmaya çalışmış. Çok büyük ihanet bu bana göre. Sen denizci - korsan ilişkisi normaldir, diye düşünebilirsin ama katılmıyorum bu fikre ben.Abisi çocuğun önünde babasının kafasına sıkmış, gelmiş değerden bahsediyorsun.
Katılsan şaşırırdım zaten.Garp - Luffy gibi olmalıydı abi. Garp Luffy'i kovalıyor ama yalandan. Bu Roci bildiğin abisini bitirmeye oynamış, onun ayağını kaydırmaya çalışmış. Çok büyük ihanet bu bana göre. Sen denizci - korsan ilişkisi normaldir, diye düşünebilirsin ama katılmıyorum bu fikre ben.
Garp - Luffy gibi nasıl olacaklar yaw adam babasını öldürmüş, nasıl olacak? Adam babanı öldürecek kardeşim ayağına mı yatacaksın bırakın gözünüzü seveyim bu kadar da olmaz.Garp - Luffy gibi olmalıydı abi. Garp Luffy'i kovalıyor ama yalandan. Bu Roci bildiğin abisini bitirmeye oynamış, onun ayağını kaydırmaya çalışmış. Çok büyük ihanet bu bana göre. Sen denizci - korsan ilişkisi normaldir, diye düşünebilirsin ama katılmıyorum bu fikre ben.
Abisini katliam yapmaktan alıkoymaya çalışmak ihanet mi oluyor?Garp - Luffy gibi olmalıydı abi. Garp Luffy'i kovalıyor ama yalandan. Bu Roci bildiğin abisini bitirmeye oynamış, onun ayağını kaydırmaya çalışmış. Çok büyük ihanet bu bana göre. Sen denizci - korsan ilişkisi normaldir, diye düşünebilirsin ama katılmıyorum bu fikre ben.