OP'de mezar taşı gösterilmeyen karakterlerin öldüğüne inanmıyorum benBi' sonraki bölüm netleşir bu durum. Marine olayında haklı olabilirsin. Belki de hala marine kendisi. Sonuçta meyvesi tam ajanlık yapmaya uygun bi' meyve. CP0da da olabilir.

OP'de mezar taşı gösterilmeyen karakterlerin öldüğüne inanmıyorum benBi' sonraki bölüm netleşir bu durum. Marine olayında haklı olabilirsin. Belki de hala marine kendisi. Sonuçta meyvesi tam ajanlık yapmaya uygun bi' meyve. CP0da da olabilir.
Bak yaşıyorsa cp0 olabilir mantıklıOP'de mezar taşı gösterilmeyen karakterlerin öldüğüne inanmıyorum benBi' sonraki bölüm netleşir bu durum. Marine olayında haklı olabilirsin. Belki de hala marine kendisi. Sonuçta meyvesi tam ajanlık yapmaya uygun bi' meyve. CP0da da olabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam 7. shicibukai admiral Zephyr ailesini öldüren ve kolunu alan adam diye biliyorum (garp söylüyordu sanırım movie Z de). Rocinate ne aile öldürecek birine benziyor ne de amiralin kolunu alabilecek kadar güçlü.Rocinante'nin 7. Shicibukai olduğu düşünüyorum nedense. Arc sonlarına doğru can alıcı bir sahnede Dof ile yüzleşebilme ihtimali var tekrardan. İhtimal biraz düşük ama olabilir açıkçası.
Bölüm gayet güzeldi.
Abi ordan hop dedik cp0'a. Şimdi cp0'dayız. Gömmedik daha reyizi.Yanlış hatırlamıyorsam 7. shicibuaki admiral Zephyr ailesini öldüren ve kolunu alan adam diye biliyorum. Rocinate ne aile öldürecek birine benziyor ne de amiralin kolunu alabilecek kadar güçlü
Eğer ölmediyse bunca flashback boşuna yazmış gibi olacak (benim fikrim)Abi ordan hop dedik cp0'a. Şimdi cp0'dayız. Gömmedik daha reyizi.