Önceden de söyledim.Luffy zoro ve sanjiyi kardeşi olarak görüyor mu kk olma yolunda ? Evet.Onlarda öyle luffy için ölmeye hazır.Dofta aile üyelerinin hepsinin bu şekilde düşündüğünü biliyor.Monete benim için öl diyor ama Monet rest de çekebilir bir kaybı yok iki şekilde de ölecek ama Monet bunu yapmıyor.Dof rociyi de böyle sanıyor.O yüzden en çok ona güveniyor.Hatta diğerlerinden daha çok güveniyor.Roci bunu bilerek yanlarına geri gelmiş ama bu güveni tamamen istismar ediyor.Yoksa banane kardeşimden ölsün gebersin gibi bir durum yok ortada.Ameller niyetlere göredir hacıCora böyle bir cehennemin içine gireceğinden haberdar mıydı, yok. Amacı doktor doktor gezip tedavi bulmak sadece. Gayet iyi niyetli olarak başlıyor işe. Ancak olaylar mecburen bu durumlara getirdi onları orası ayrı. Mingo da kardeşini gözden çıkardı ?
Senaryo içinde olması gereken şeylere çok takılmamak lazım. Law Mingo'nun yanında bekleseydi, intikam döngüsü sağlanabilir miydi ? Oda istese yine sağlanırdı. Ancak adam böyle çizmiş. Ace'in ölmesi gerekiyordu; öldü. Mallığından mı öldü, evetWB'nin ölmesi gerekiyordu öldü. Bunlar senaryo içinde zorunluluğu olan şeylerse bu mesele de aynı. Ne veya nasıl olduğu çok önemli değil.
Niyet önemli niyetttt!![]()
Roci Lawı law ile doflamingonun yanına geri dönse bile kurtarabilirdi.Hem meyveyi de kendi yemezdi.Gelirken yanlışlıkla sessizlik meyvesini yedim diyebilirdi.Adamın lawı aniden kaçırmasının sebebi D. olması.D. olduğu için abisi zarar verecek diye düşünüyor.Halbuki adam sağ kolu yapmayı onu iyileştirmeyi düşünüyor.Kimse de Law D. demezse bir problem yoktu.Corazonu bıçakladığını söylemediler onu da söylemezlerdi.Corazon tamamen aptallık etti.Meyveyi Dofta çalacakmış zaten kuş kafesiyle her halükarda.Erken davranıp gereksiz atraksiyona girdi uyanıklık yapmaya çalıştı ceremesini çekti.Bunu da denizcilere bilgi sızdırmak için yaptı.Yanlarındayken planı detaylarıyla bir denizciye ulaştıramaz.
Ben çocukları kurtarmasına birşey demiyorum.Attığı kazık kötü.Sanki dünyadaki tek korsan abisiymiş gibi ajanlık yapmış intikam için.Sengoku bunu bir tek sen yapabilirsin gibisinden de manipule etti büyük ihtimalle.