Unknown
Bundan sonra bu topraklarda Alpamis doğruları hüküm sürecektir.Tartışıyorsunuz ama net olan iki şey var. Dof'un kötü Roci'nin iyi olması.

Bundan sonra bu topraklarda Alpamis doğruları hüküm sürecektir.Tartışıyorsunuz ama net olan iki şey var. Dof'un kötü Roci'nin iyi olması.
Görünen köy uzakta değildir.Daha önce de dediğim gibi iyi - kötü kavramları tamamen ahlaki olup durduğun yere göre şekillenir. Dof kim ? Kutsal Ejder soyundan gelen bir adam. Sen de diyorsun ki bu adam Kutsal Ejder soyundan geliyor bu adam kötü. Yaptığın empati katsayısı 0.Karşı tarafın gözünden bakıp Kutsal Ejderi yargılıyorsun ve ona kötü bu adam diyorsun. Anlatmaya çalıştığım şey kendinizi Dof yerine koyup bakmanız. Adam düzenini kurmuş ve birileri onun düzenini bozmak, 20 küsür yıllık emeğini hiç etmek istiyor. Tabi ki Dof bu adamları durdurmak isteyecek. Haliyle yoldan geçen yayalar da bu durumdan etkilenecek.
Adam noktayı koymuş, dağılabiliriz.![]()
Af buyur? Abartmayın arkadaş ya vuracaksanız bari fanlığınız sayesinde ihanetten vurun..Corazon nasıl iyi oluyor? Ölüm döşeğinde ki ocuğu sersefil ederek mi?
Niyeti geç olmadan çare bulmak.Corazon nasıl iyi oluyor? Ölüm döşeğinde ki ocuğu sersefil ederek mi?
Müthiş şekilde kendinle çelişen bir cevap vermişsin, çevirecem derken saçmalama sınırlarına girmişsin . Şimdi ben kendimi korumak için birini öldürdüğüme bu kötü mü oluyor? veya ii olmasa bile dofun durumuyla ne ilgisi var? hukuka filan girmişsin ama konu sapmış gitmiş . "yapman gereken en uygun davranışı yapmış olursun" : )dedim ya böyle bir bakış açısı karşına yapıcak bişi yok."Haklısın yaptığı hareket KÖTÜ bir fiil ama bu Dof'u kötü adam yapmaya yetiyor mu ? O zaman mantıken öldüren, döven vs kötü adam olur, anlık hareketler 1 kere sonuç doğurur" : )) şu son tırnak içindeki gerçekten yorumsuz.İnsan öldürmek kötü bir davranıştır. Bunu sen söyledin diye yazmadım, bu böyledir. Savaşta da öldürsen böyledir, meşru müdafaa durumunda da böyledir. Sen sana saldıran adamı öldürsen iyi bir şey yapmış olmazsın, sadece yapman gereken en uygun davranışı yapmış olursun. Ama bu durum yaptığın şeyi İYİ yapmaz, HUKUKA UYGUN yapar. Yoksa suç suç olmaya devam eder. Sadece ceza vermezler sana. Dof kardeşini ve babasını öldürüyor, sana A-4 boyutunda gerekçe yazıyorum, nedenlerini yazıyorum, ama kardeşini babasını öldürdü kötü bu adam diyorsun. Haklısın yaptığı hareket KÖTÜ bir fiil ama bu Dof'u kötü adam yapmaya yetiyor mu ? O zaman mantıken öldüren, döven vs kötü adam olur, anlık hareketler 1 kere sonuç doğurur. Adamın 70 yıllık hayatına bunu yansıtamazsın.
Peki bu Dof'u kötü adam yapıyor mu ?
Lütfen şaka yaptığını ya da Dof fanı olduğun için Cora-san a kıl olduğundan bunları yazdığını söyle usta. Kimsenin görüşüne saygısızlık yapmak istemiyorum ama bi durun bakın la ben ne yazıyorum diyeCorazon nasıl iyi oluyor? Ölüm döşeğinde ki ocuğu sersefil ederek mi?
İntikam ve ihanet.Dof intikam almaya çalışıyorsa onun yaptığı da ondan farklı değil birde üstüne dürüst değil.Kendini feda etmiş ne yahu law meyveyi çaldıklarında yine kurtulacaktı.Meyveyi biri yediğinde ilk üzerinde test edeceği kişi law olacaktı.Çünkü ihtiyacı var.Yapmayın gözünü seviyim aptal gibi korsanlardan kurşun yiyip,affedilmez kuralları çiğneyip perişan olduktan sonra gülünce kendini feda etmiş olmuyor.Af buyur? Abartmayın arkadaş ya vuracaksanız bari fanlığınız sayesinde ihanetten vurun..Çocuğun iyileşmesi için kendini feda ediyor birde gelip saçma saçma bahanelerle kötülemeye çalışıyorsunuz.
Katılıyorum aynı fikirdeyimLütfen şaka yaptığını ya da Dof fanı olduğun için Cora-san a kıl olduğundan bunları yazdığını söyle usta. Kimsenin görüşüne saygısızlık yapmak istemiyorum ama bi durun bakın la ben ne yazıyorum diye
Hala intikam diyor arkadaşİntikam ve ihanet.Dof intikam almaya çalışıyorsa onun yaptığı da ondan farklı değil birde üstüne dürüst değil.Kendini feda etmiş ne yahu law meyveyi çaldıklarında yine kurtulacaktı.Meyveyi biri yediğinde ilk üzerinde test edeceği kişi law olacaktı.Çünkü ihtiyacı var.Yapmayın gözünü seviyim aptal gibi korsanlardan kurşun yiyip,affedilmez kuralları çiğneyip perişan olduktan sonra gülünce kendini feda etmiş olmuyor.