Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 765: Kader Adası: Minion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Herkes haddini bilsin, Kami-Usopp tanrıların ödülüyle alemlere akacak :cool:

Unknown

Hala usoppun başarılarını yediremeyenlerin olduğunu görmek güzel :)
Ben Usopp un yaptıklarına birşey demiyorum en azından sabit fikirliyim. Ne zaman Usopp kız gibi ağlamayı bırakır en ufak rakibin karşısında ben o zaman Usopp u takdir ederim. Şuan ın Usopp un %99 luk bir fan kitlesi öteki arc ta Usopp ağlamaya başlayınca sövmeye başlıcak.. Ben bölüme göre haraket etmiyorum en azından :)

Ben Usopp un yaptıklarına birşey demiyorum en azından sabit fikirliyim. Ne zaman Usopp kız gibi ağlamayı bırakır en ufak rakibin karşısında ben o zaman Usopp u takdir ederim. Şuan ın Usopp un %99 luk bir fan kitlesi öteki arc ta Usopp ağlamaya başlayınca sövmeye başlıcak.. Ben bölüme göre haraket etmiyorum en azından :)
Valla hiç bölüme göre hareket etmedim usopp daha güçsüzken,ilk katıldığı zamanlarda bile eğlenceli bulduğum bir karakterdi.Şu sugar olayları aslında saçmalıktır,mangakanın kulp bulmasıdır da her nasıl olursa olsun bunu yapan başka birisi de olabilirdi ama Usopp oldu.O yüzden her türlü başarıdır Law ve Kyros gibi adamların yanında daha çok hedef gösterilmesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık