Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 765: Kader Adası: Minion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Valla hiç bölüme göre hareket etmedim usopp daha güçsüzken,ilk katıldığı zamanlarda bile eğlenceli bulduğum bir karakterdi.Şu sugar olayları aslında saçmalıktır,mangakanın kulp bulmasıdır da her nasıl olursa olsun bunu yapan başka birisi de olabilirdi ama Usopp oldu.O yüzden her türlü başarıdır Law ve Kyros gibi adamların yanında daha çok hedef gösterilmesi.
Ben isim vermedim zaten forumun %99 u şuan o durumda..Fabrika ya giriş kısmında söven adamlar şimdi etrafda God Usopp diye takılıyor :/ Bazıları troll ama olsun :D

Ben 2 yıl öncesine kadar severdim Usopp u her ne kadar Water 7 de yaptıkları olsada sinemize çekip kabullenmiştik ama 2 yıl tek başına bir adada kalıp hala ezik tiplerden korkuyorsa benim için bitmiştir o karakter.

Sevmiyor olmama rağmen k.nişancılığını takdir de ederim ama dandik silahla anca zaten Sugar ı korkutur zaten de.K.haki açacağını fabrikaya girdiklerinde tahmin etmiştim oda tuttu.. Ben karakteri sevmiyorum diye hakkını yemem ama abartmamda.. Fırsat buldukça gömerim :ehe:

En iyi Usopp ölü Usopp tur.
O bile fazla buna. Ölmesin direk sürünsün, ortalık malı olsun:)

Adaya başka bi amiralin gelme olasılığı var mi ki? Akainu hırslı adamdır kandırılmaya filan gelemez gibi geliyor ama oyunları da sever şimdi. Şöyle kuş kafesini yerle bir ederek içeri dalsa yeni amiralimiz ne güzel olur. Hatta ufak bi sürtüşme yaşasa Big Mom korsanları ile bu fırsattan yararlanarak Sanjigilde kaçsa:D

Unknown

O bile fazla buna. Ölmesin direk sürünsün, ortalık malı olsun:)

Adaya başka bi amiralin gelme olasılığı var mi ki? Akainu hırslı adamdır kandırılmaya filan gelemez gibi geliyor ama oyunları da sever şimdi. Şöyle kuş kafesini yerle bir ederek içeri dalsa yeni amiralimiz ne güzel olur. Hatta ufak bi sürtüşme yaşasa Big Mom korsanları ile bu fırsattan yararlanarak Sanjigilde kaçsa:D
Sanmam BB ye sadece Akainu gitti. Dofly yada Luffy için 2 amiral yollamazlar.

Sanmam BB ye sadece Akainu gitti. Dofly yada Luffy için 2 amiral yollamazlar.
Ama burda kirli işler dönüyor ve Akainu gibi adam kandırıldı. Hele bi Devrimcileri veya Yonko durumlarını öğrense. Ama kuş kafesi yüzünden devrimcilerin burda olduğunu öğrenilmiş olma olasılığı az tabii anında bilgi verildiyse belki bilme ihtimalleri var. Yonko olaytınıda anca işte köstebek misali çalışan denizciler varsa yeni dünyada onlarıda bir şekil öğrenmiş olabilir(ama bu zor)
Yine de Akainu gibi bi adam ne oluyoor lan dünkü bebe kimi oyunlara getirmeye çalışıyor deyip bi sinirle ha nedersin:D
Veya Lord bi anda sürpriz puçlar demesin:ehe:

Unknown

Ama burda kirli işler dönüyor ve Akainu gibi adam kandırıldı. Hele bi Devrimcileri veya Yonko durumlarını öğrense. Ama kuş kafesi yüzünden devrimcilerin burda olduğunu öğrenilmiş olma olasılığı az tabii anında bilgi verildiyse belki bilme ihtimalleri var. Yonko olaytınıda anca işte köstebek misali çalışan denizciler varsa yeni dünyada onlarıda bir şekil öğrenmiş olabilir(ama bu zor)
Yine de Akainu gibi bi adam ne oluyoor lan dünkü bebe kimi oyunlara getirmeye çalışıyor deyip bi sinirle ha nedersin:D
Veya Lord bi anda sürpriz puçlar demesin:ehe:
Lord gözükebilir arc sonu veya Amiral ama sadece gözükür. Thriller deki gibi de olabilir ama yinede düşük ihtimal.. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık