Artık sadece bir hayalden ibaret.
Yazdıklarından ikisi meyve sahibi.Artık sadece bir hayalden ibaret.Güzelim meyve birçok karakterle çok iyi kombinasyonlar oluşturabilecekken gitti saboya yedirdi çok ihtiyacı varmış gibi.
Brook hakkaten güzel gözükürdü.Zoro alevli kılıca sahip olurdu.Momonosukeye bile ejderha olduğu için çok iyi giderdi.
Birisinin meyvesi yapay diğeri zaten ölü.Yazdıklarından ikisi meyve sahibi.![]()
Sonuçta meyve yemişler değil mi?Birisinin meyvesi yapay diğeri zaten ölü.
Kazanın öldüğüne inandın da doğurduğuna mı inanmıyorsun ?Yazdıklarından ikisi meyve sahibi.![]()
Birisi ölü diğeri ypay meyve diyorum sen sonuçta meyve yemişler diyorsun. Teach'te sonuçta meyve yemişti ama..Sonuçta meyve yemişler değil mi?
Momo konusunda atladığım hatırlamadığım bir şey varsa bilmiyorum.
Kazanın öldüğüne inandın da doğurduğuna mı inanmıyorsun ?
Yav istese bir kulbunu bulur oda sanki bilmiyormuş gibi konuşuyorsun.Yapay meyve der yedirir,kılıca yedirir.Brookun da bir hal çaresine bakar kemiklerine yedirir. Brook ruh olduğu için sadece vücudunu falan etkiler bulur bir yolunu.
Teach'in durumu ile bununki bir mi?Birisi ölü diğeri ypay meyve diyorum sen sonuçta meyve yemişler diyorsun. Teach'te sonuçta meyve yemişti ama..
İyi misin? Teach'in açıklanabilecek hiçbir durumu yokken yedi. Ben de diyorum ki bir meyve yapay. Oda derki yapay meyvenin şeytanı yok o yüzden yer. Birisi ölü. Oda der ki o zaten ölü 100 tane meyve bile yer.Oda'nın Brook'a bu güzelliği yapma ihtimali sence kaç? Adam kaç yıldır iç çamaşır peşinde göstermedi
![]()
Teach'in durumu ile bununki bir mi?
Teach meyve yeteneği sayesinde yedi 2.meyveyi. Ben de diyorum ki Oda ''Kılıf uydurmazsa'' yiyemez.İyi misin? Teach'in açıklanabilecek hiçbir durumu yokken yedi. Ben de diyorum ki bir meyve yapay. Oda derki yapay meyvenin şeytanı yok o yüzden yer. Birisi ölü. Oda der ki o zaten ölü 100 tane meyve bile yer.