Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 765: Kader Adası: Minion

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanın öldüğüne inandın da doğurduğuna mı inanmıyorsun ? :D

Yav istese bir kulbunu bulur oda sanki bilmiyormuş gibi konuşuyorsun.Yapay meyve der yedirir,kılıca yedirir.Brookun da bir hal çaresine bakar kemiklerine yedirir. Brook ruh olduğu için sadece vücudunu falan etkiler bulur bir yolunu.
:D Oda'nın Brook'a bu güzelliği yapma ihtimali sence kaç? Adam kaç yıldır iç çamaşır peşinde göstermedi:D

Birisi ölü diğeri ypay meyve diyorum sen sonuçta meyve yemişler diyorsun. Teach'te sonuçta meyve yemişti ama..
Teach'in durumu ile bununki bir mi?

:D Oda'nın Brook'a bu güzelliği yapma ihtimali sence kaç? Adam kaç yıldır iç çamaşır peşinde göstermedi:D

Teach'in durumu ile bununki bir mi?
İyi misin? Teach'in açıklanabilecek hiçbir durumu yokken yedi. Ben de diyorum ki bir meyve yapay. Oda derki yapay meyvenin şeytanı yok o yüzden yer. Birisi ölü. Oda der ki o zaten ölü 100 tane meyve bile yer.

İyi misin? Teach'in açıklanabilecek hiçbir durumu yokken yedi. Ben de diyorum ki bir meyve yapay. Oda derki yapay meyvenin şeytanı yok o yüzden yer. Birisi ölü. Oda der ki o zaten ölü 100 tane meyve bile yer.
Teach meyve yeteneği sayesinde yedi 2.meyveyi. Ben de diyorum ki Oda ''Kılıf uydurmazsa'' yiyemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık