Açsın ya koçumDur daha yeni başladı Oda b.haki de açacak

Açsın ya koçumDur daha yeni başladı Oda b.haki de açacak
Ama önce Franky açacakAçsın ya koçum![]()
O değilde Enel Usopp'un God olduğunu duysaHerkes haddini bilsin, Kami-Usopp tanrıların ödülüyle alemlere akacak![]()
![]()
e luffy kk olacaksa mecbur tayfada ki dövüşenlerin hepsi k haki ve b haki açacak. Ya da usopp hayvan gibi bir şeytan meyvesi falan yiyecekte anca.Dur daha yeni başladı Oda b.haki de açacak
Ben Usopp un yaptıklarına birşey demiyorum en azından sabit fikirliyim. Ne zaman Usopp kız gibi ağlamayı bırakır en ufak rakibin karşısında ben o zaman Usopp u takdir ederim. Şuan ın Usopp un %99 luk bir fan kitlesi öteki arc ta Usopp ağlamaya başlayınca sövmeye başlıcak.. Ben bölüme göre haraket etmiyorum en azındanHala usoppun başarılarını yediremeyenlerin olduğunu görmek güzel![]()
Açmaz Franky bence dahaAma önce Franky açacak
Valla hiç bölüme göre hareket etmedim usopp daha güçsüzken,ilk katıldığı zamanlarda bile eğlenceli bulduğum bir karakterdi.Şu sugar olayları aslında saçmalıktır,mangakanın kulp bulmasıdır da her nasıl olursa olsun bunu yapan başka birisi de olabilirdi ama Usopp oldu.O yüzden her türlü başarıdır Law ve Kyros gibi adamların yanında daha çok hedef gösterilmesi.Ben Usopp un yaptıklarına birşey demiyorum en azından sabit fikirliyim. Ne zaman Usopp kız gibi ağlamayı bırakır en ufak rakibin karşısında ben o zaman Usopp u takdir ederim. Şuan ın Usopp un %99 luk bir fan kitlesi öteki arc ta Usopp ağlamaya başlayınca sövmeye başlıcak.. Ben bölüme göre haraket etmiyorum en azından![]()