Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

Hayır one piece'de ki adalet anlayışına göre Robin'in ölmesi gerekiyordu Saul denizciydi onu öldürmemekle kalmayıp birde canından oldu. Bence o bölümleri bir daha oku.

Chinjao'da onca yıl geçmiş ama hala gözünde intikam ateşi vardı. Ne yapalım her hesabı olana bu sıfatı mı yakıştıralım. Dediğim gibi öznel birşey bu ben Crocodile'ı sevmem D. çıksa bu nasıl iştir derim ama Crocodile seven birisi demez. Bu da aynı şey işte boşuna tartışıyoruz.
OP de adalet anlayışı diye birşey yok.Adalet kişilere ve kurumlara göre değişir.Denizcilerin asıl amacı sivilleri korumaktır.Ama yöneten kişiler kendi çıkarlarına göre emir veriyorlar.İçinde sadece birkaç aranan kişi onun dışında siville dolu olan geminin batırılması.İster bu dünya ister Op evreninde olsun adalet sayılmaz.Ama Akainu için doğru olan odur gibi..Eğer orada Garp olsaydı aynısını yaparmıydı.Yada Garp karşılaşsaydı o kızla aynısı yaparmıyıdı ?

Law yakışmıyorsa Saul hiç yakışmaz diyorum sadece.

Zamanında bir arkadaş White City lafından ve Kalp Korsanları'nın kıyafetinden Law'un köle olduğunu, White City'nin Tequila Wolf'te yer aldığını ve aslında her zaman Doflamingo olan çocuğun, Rocinante olduğunu iddia ediyordu. Görürseniz, selam söyleyin. Dediği hiçbir şey çıkmadı.

OP de adalet anlayışı diye birşey yok.Adalet kişilere ve kurumlara göre değişir.Denizcilerin asıl amacı sivilleri korumaktır.Ama yöneten kişiler kendi çıkarlarına göre emir veriyorlar.İçinde sadece birkaç aranan kişi onun dışında siville dolu olan geminin batırılması.İster bu dünya ister Op evreninde olsun adalet sayılmaz.Ama Akainu için doğru olan odur gibi..Eğer orada Garp olsaydı aynısını yaparmıydı.Yada Garp karşılaşsaydı o kızla aynısı yaparmıyıdı ?

Law yakışmıyorsa Saul hiç yakışmaz diyorum sadece.
Evet adalet sayılmaz ama dünya hükümetinin denizcilere uygulattığı belli bir adalet sistemi var. Mesela köleliğin yasal olması gibi. Eğer denizciysen bu adalete uyacaksın. Ve Saul'un Robini orada öldürmesi gerekiyordu ama öldürmedi onu korumaya çalıştı üstelik yenme ihtimali olmayan birisine karşı.
Aokiji ben tembel adalet izliyorum dediği için bütün denizcileri başınabuyruk yapamazsın.

Bildiğin saf, katıksız geri zekalı hem de.
Benim asıl takıldığım nokta artık Oda'nın adam gibi senaryo üretemeyip böyle gerzek karakterlerin gerzekçe kararlarıyla hikayeyi ilerletmeye çalışması. Herif olayı bağlayacak hiç bir şey bulamayıp bazı karakterlere tamamen ahmakça işler yaptırarak olayları geliştiriyor. Kral Riku, Kraliçe Otohime, Fisher Tiger vs bunun örnekleri. Şimdi bir tane daha geldi işte.
Maalesef +1
Hele o salak kral yok mu düşman başına
Bunun en büyük nedeni hikayenin bi elden çıkması.

Teorisi çıkmadı diye bu tutum komik olmuş ha aranızda başka olaylar geçmiştir bilmem orasını lakin yinede hoş değil.

Monkey :D Luffy

Dofun babası insanlık yapmak istemiyor normal insanlar gibi yaşamak istiyor bir nevi macera atılmak istiyor adama niye kral olmadın deniliyor ilginç

Law'un böyle bir anda D. çıkması saçma geldi bana ya. Bunu yapan adam yarın öbür gün bir Yasopp fb si gösterip Usopp'u da D. yapabilir. Ayrıca kk yarışında Teach ve Luffy iki D. olarak mücadele veriyordu. Şimdi law zaten luffy'nin bim poşeti konumunda. D. olması ne işe yarayacak onu da çözemedim.

Ölür bence bu arc sonu Law

Dofun babası insanlık yapmak istemiyor normal insanlar gibi yaşamak istiyor bir nevi macera atılmak istiyor adama niye kral olmadın deniliyor ilginç
Abi ortada bi yanlış varsa arkanı dönüp çekmek çözüm değil hele bi de elinde bi güç varsa çekip gitmek sıkıntı olur bence.
Ha belkide bazı koşullar onu oraya itmiş olabilir ama kendi isteği ile ise bence bi sıkıntı var.

Trafalngarın D çıkması neden odanın kurgusunda hata olsun anlamadım, Tamam hoşuna gitmeyenler brezilya dizilerine benzetenler olabilir.Ama oda gayette güzel kurguluyor olayları bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık