Ben Law'a yakıştırmıyorum sen Saul'a. Sanırım öznel birşey var burda13 yıl intikam için planlar yapıyor.Shicibukai oluyor.Sadece intikam için kendi hayatını feda ediyor.Sen öl benim yaşamam önemli değil diyor![]()

Ben Law'a yakıştırmıyorum sen Saul'a. Sanırım öznel birşey var burda13 yıl intikam için planlar yapıyor.Shicibukai oluyor.Sadece intikam için kendi hayatını feda ediyor.Sen öl benim yaşamam önemli değil diyor![]()
başka anneden dersen o zaman babaları ortak olur.Sen muhtemelen anneleri ortak demek istedin ki bu mantıklı bir teori.Law Luffynin başka anneden kardeşi.Kesin değil yaymayalım.
Kararlılık dedin gösterdim.Ben Saula yakıştıramıyorum değil Saul da irade görmedik.Kararlılık gerektirecek birşey olmadı Saul olayında..İyi bir insansan masum bir çocuğu korumaya çalışırsın.Hele ki asıl görevin insanları korumaksa bu irade gerektiren birşey değil.Ben Law'a yakıştırmıyorum sen Saul'a. Sanırım öznel birşey var burda![]()
Law'ı kaç kere gördük Saul'u kaç kere gördük. Saul'u bir kere gördük onda da yeni tanıdığı bir kız için canını verdi.Kararlılık dedin gösterdim.Ben Saula yakıştıramıyorum değil Saul da irade görmedik.Kararlılık gerektirecek birşey olmadı Saul olayında..İyi bir insansan masum bir çocuğu korumaya çalışırsın.Hele ki asıl görevin insanları korumaksa bu irade gerektiren birşey değil.
Ama dediğin gibi olsun.![]()
Çok ince oldu buDragon her limanda bi manita olayına uymuş.
Görevi olduğu için verdi..Polisin görevi sivili korumaktır.Eğer bir polis sivil birini korurken hayatını kaybederse buna ekstrem birşeymiş gibi bakılmaz çünkü görevi budur.Korumak..Law'ı kaç kere gördük Saul'u kaç kere gördük. Saul'u bir kere gördük onda da yeni tanıdığı bir kız için canını verdi.
Hayır one piece'de ki adalet anlayışına göre Robin'in ölmesi gerekiyordu Saul denizciydi onu öldürmemekle kalmayıp birde canından oldu. Bence o bölümleri bir daha oku.Görevi olduğu için verdi..Polisin görevi sivili korumaktır.Eğer bir polis sivil birini korurken hayatını kaybederse buna ekstrem birşeymiş gibi bakılmaz çünkü görevi budur.Korumak..
Law olayında ise görmemize gerek yok.Verdiğim örneklerde baya sağlam irade olduğu gözüküyor.
Bildiğin saf, katıksız geri zekalı hem de.Dof'un babası bildiğin gerizekalıymış yalnız, Hani bunun onurlu olmakla alakası yok. İnsanlık yapacağın tuttuysa kölelerine köle muamelesi yapma, soyunun dayandığı adaya sahip çık ve çevresini de geçindir. Makamı bırakıp iyi bok mu yedin al !! Kızdım bak şimdi.