Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir an bekledim Dof'ta bağıracak robin gibi ama olmadı, Dof'un babası bildiğin gerizekalıymış yalnız, Hani bunun onurlu olmakla alakası yok. İnsanlık yapacağın tuttuysa kölelerine köle muamelesi yapma, soyunun dayandığı adaya sahip çık ve çevresini de geçindir. Makamı bırakıp iyi bok mu yedin al !! Kızdım bak şimdi.

Unknown

Ben Law'a yakıştırmıyorum sen Saul'a. Sanırım öznel birşey var burda :good:
Kararlılık dedin gösterdim.Ben Saula yakıştıramıyorum değil Saul da irade görmedik.Kararlılık gerektirecek birşey olmadı Saul olayında..İyi bir insansan masum bir çocuğu korumaya çalışırsın.Hele ki asıl görevin insanları korumaksa bu irade gerektiren birşey değil.

Ama dediğin gibi olsun. :good:

Kararlılık dedin gösterdim.Ben Saula yakıştıramıyorum değil Saul da irade görmedik.Kararlılık gerektirecek birşey olmadı Saul olayında..İyi bir insansan masum bir çocuğu korumaya çalışırsın.Hele ki asıl görevin insanları korumaksa bu irade gerektiren birşey değil.

Ama dediğin gibi olsun. :good:
Law'ı kaç kere gördük Saul'u kaç kere gördük. Saul'u bir kere gördük onda da yeni tanıdığı bir kız için canını verdi.

Unknown

Law'ı kaç kere gördük Saul'u kaç kere gördük. Saul'u bir kere gördük onda da yeni tanıdığı bir kız için canını verdi.
Görevi olduğu için verdi..Polisin görevi sivili korumaktır.Eğer bir polis sivil birini korurken hayatını kaybederse buna ekstrem birşeymiş gibi bakılmaz çünkü görevi budur.Korumak..

Law olayında ise görmemize gerek yok.Verdiğim örneklerde baya sağlam irade olduğu gözüküyor.

Görevi olduğu için verdi..Polisin görevi sivili korumaktır.Eğer bir polis sivil birini korurken hayatını kaybederse buna ekstrem birşeymiş gibi bakılmaz çünkü görevi budur.Korumak..

Law olayında ise görmemize gerek yok.Verdiğim örneklerde baya sağlam irade olduğu gözüküyor.
Hayır one piece'de ki adalet anlayışına göre Robin'in ölmesi gerekiyordu Saul denizciydi onu öldürmemekle kalmayıp birde canından oldu. Bence o bölümleri bir daha oku.

Chinjao'da onca yıl geçmiş ama hala gözünde intikam ateşi vardı. Ne yapalım her hesabı olana bu sıfatı mı yakıştıralım. Dediğim gibi öznel birşey bu ben Crocodile'ı sevmem D. çıksa bu nasıl iştir derim ama Crocodile seven birisi demez. Bu da aynı şey işte boşuna tartışıyoruz.

Dof'un babası bildiğin gerizekalıymış yalnız, Hani bunun onurlu olmakla alakası yok. İnsanlık yapacağın tuttuysa kölelerine köle muamelesi yapma, soyunun dayandığı adaya sahip çık ve çevresini de geçindir. Makamı bırakıp iyi bok mu yedin al !! Kızdım bak şimdi.
Bildiğin saf, katıksız geri zekalı hem de.
Benim asıl takıldığım nokta artık Oda'nın adam gibi senaryo üretemeyip böyle gerzek karakterlerin gerzekçe kararlarıyla hikayeyi ilerletmeye çalışması. Herif olayı bağlayacak hiç bir şey bulamayıp bazı karakterlere tamamen ahmakça işler yaptırarak olayları geliştiriyor. Kral Riku, Kraliçe Otohime, Fisher Tiger vs bunun örnekleri. Şimdi bir tane daha geldi işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık