Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 763: İnsanlık Bildirgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law'ın D. çıkması saçma değil seride herhangi biri D. çıkabilir her D. aynı olacak ve dünyayı değiştirecek bir şey yok.

Zaten gördüğümüz D. ler genelde üst düzeydi Ace'nın annesi hariç en azından bilgimiz dışında.
Saul'a gelirsek serinin en özel karakterlerinden biri olan Robin'i kurtardı hatun geçmişin bütün gizemini bulabilme potansiyeline sahip.
Law'a gelirsek Law tayfa dışında (Shanks ve Rayleigh) dışında Luffy'e en çok güvenen karakter. Seride oynayacağı rol çok başka olacaktır. Luffy'nın en güçlü müttefiki gibi bir şey olabilir.
Hacı kadın anaokuluna kadar çocuğu karnında tutmuş resmen daha ne yapsın :)

Doflamingo'ya hayranlığım giderek artıyor.
Adam D sırrını biliyor sanırım ve bunu kullanarak hükümeti çok zor duruma düşürecek başka bilgilere de sahip olsa gerek. Hükümete ait gizli bir hazineyi bildiğini ve bu yüzden onlara karşı çok tehlikeli olduğunu kendi söylemişti. Büyük ihtimalle bu bahsettiği hazinenin D ile büyük bağlantısı var. Corazon'un da Law'ı öyle ani uyarması ve uzaklaşmasını söylemesi bunu daha da mantıklı kılıyor.

Ayrıca Law'ın diğer D'lerden ne eksiği varmış kekeler? Ne diye bu kadar şaşırdınız?
Law da gayet yüksek iradeli ve yetenekli biri. Bu yaşında 440 milyon ödül alıp shichibukai olabilmiş kaç kişi biliyorsunuz? O durmadan abarttığınız, yeri gelince amiral alır dediğiniz Dof'u yenemedi diye mi aciz oldu?
Olayın güçle alakası yok, zaten bu FBde Law'ın neden bu kadar güçlendiğini de açıklamışlar, Dof Ailesi yememiş içmemiş Law'ı eğitmeye çalışmış, hangi D.'nin güçlenmesi için üzerinde bu kadar duruldu ? D. dediğin adamlar, kandan gelen bir kudrete sahip oluyor, Law'da böyle bir kudret yok, şu an güçlü olması çok mühim değil. Neyse Law D. imiş madem, Chopper'a D. dese şaşırmam artık mangaka.

Law'ın D olması çok normal o kadar süpernova varken Oda law'ı seçmiş kankası yapmış olur yani. Sonuçta Oda istedi oldu :D Ace ne kadar D. ise Soul ne kadar D. ise Law'da o kadar D.dir :D

wholock

Lan tumblr'dan d olayının spoilerını yedim ya okumamıştım bölümü bir umut fan yapımı falandır dedim ama şimdi mangayı okurken bayağı şok oldum. Corazon da konuşuyormuş meğerse. Dof'un kutsal ejderlere karşı kozu olan sır da açıklanır mı acaba yakın bölümlerde?

Law D. çıkmış....

[YOUTUBE]cfEdKhlMY7A&feature=player_detailpage#t=2[/YOUTUBE]

Oda artık iyice sıvamaya başladı arkadaş, Sabo yu öldürdü sonra geri döndürdü, şimdi de Luffy'ye rakip D. çıkardı, burada olaya şöyle bakmak faydalı olacak sanırım, D.'ler kafalarına koydukları şeyi yapıyorlar, eğer Law'ın korsan kral olmak hayali Luffy kadar varsa, ona fena rakip olacak demektir, Ace'in hayali sevilmek ve aile sahibi olmaktı onu başardı, D.'lerin olayı bu benim anladığım kadarı ile. Blackbeard'i bu yüzden baş düşman yaptı demek ki Oda :D

Olayın güçle alakası yok, zaten bu FBde Law'ın neden bu kadar güçlendiğini de açıklamışlar, Dof Ailesi yememiş içmemiş Law'ı eğitmeye çalışmış, hangi D.'nin güçlenmesi için üzerinde bu kadar duruldu ? D. dediğin adamlar, kandan gelen bir kudrete sahip oluyor, Law'da böyle bir kudret yok, şu an güçlü olması çok mühim değil. Neyse Law D. imiş madem, Chopper'a D. dese şaşırmam artık mangaka.
Bana göre Garp'ın Luffy'ye verdiği eğitim her türlü daha iyidir.

Bizzat Garp, Luffy ve Ace'in üzerinde aynen o kadar durdu. Diğer D'lerin nasıl büyüyüp geliştiğini bilmiyoruz bile. Sen bu D'yi ya çok abartıyorsun ya da çok yanlış anlamışsın keke.

D isimlilerin kandan gelen bir kudrete sahip olduğunu nereden biliyorsun?
Law'un o kudrete sahip olmadığını nereden çıkarıyorsun?
D isimlileri neden tek bir kalıba sokmaya çalışıyorsun?

Law'ın hayali yok, varsa da KK olmak kesinlikle değildir. Ağzından 1 kere bile çıkmadı ben KK olacam lafı. Diğer hususta Garp ne eğitim verdi Luffy'e la, uçurumdan aşağı atmış, ormanda bırakmış, kıçına balon takıp uçurmuş falan filan. Law profesyonel dövüş, kılıç, eğitim, sağlık, kültür dersi falan alıyor bayağı. :D

Bizzat Garp, Luffy ve Ace'in üzerinde aynen o kadar durdu. Diğer D'lerin nasıl büyüyüp geliştiğini bilmiyoruz bile. Sen bu D'yi ya çok abartıyorsun ya da çok yanlış anlamışsın keke.

D isimlilerin kandan gelen bir kudrete sahip olduğunu nereden biliyorsun?
Law'un o kudrete sahip olmadığını nereden çıkarıyorsun?
D isimlileri neden tek bir kalıba sokmaya çalışıyorsun?
Bu bölümün özeti çok net şudur keke, ''Herkes D. olabilir; D.'nin hiçbir esprisi yoktur. Madem bu işin kalıbı yok, o zaman o bir D., şu D.'nin iradesine sahip, orada büyük bir gürültü var bakıyoruz ki bilmem kim D. bilmem kim orada, gibi muhabbetlerden vazgeçelim forum ahalisi olarak, mangaka'ya mail atalım o da vazgeçsin bi zahmet.

Law, seriye sonradan dahil olup da, D. soyundan çıkan üç karakterden biri. Diğer ikisi Teach ve Lami.

Gol D. Roger, ilk bölümde görüldü, 154 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Gol D. Ace, ilk olarak 154. bölümde görüldü, 3 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Monkey D. Garp, ilk olarak 92. bölümün kapağında görüldü, 340 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Monkey D. Dragon, ilk olarak 100. bölümde görüldü, 332 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Marshall D. Teach, ilk olarak 223. bölümde görüldü, 11 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Jaguar D. Saul, ilk olarak 392. bölümde görüldü, aynı bölümde D. olduğu açıklandı.

Portgas D. Rouge, ilk olarak 550. bölümde görüldü, aynı bölümde D. olduğu açıklandı.

Trafalgar D. Water Law, ilk olarak 498. bölümde görüldü, 265 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Trafalgar D. Water Lami, ilk olarak 762. bölümde görüldü, 1 bölüm sonra D. olduğu açıklandı.

Rekor, Garp'ta.

Unknown

WB ve tayfası "aile" nasıl olurmuş görsün.
Doflamingo bunca zamandır pek çok karakter gibi boş konuşmuyormuş.Serinin en derin ve en sağlam kötü adamına yakışır bir hikaye olmuş.
Sitede en fazla bayram yapan adam geldi :/ Bu bölümler cennetten düşmüş gibi geliyordur şimdi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık