Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 755: Erkek Dünyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monkey :D Luffy

Normalde kıl kaparım "boş bi' bölümdü" "gereksizdi" gibi yorumlara. Bu bölüm tamamiyle haketti. Lan madem böyle gerzek bir bölüm çıkarıyorsun, bari hikayeyi uzatma.
bende sana katılıyorum illaki o prensesi görecektik illa Franky fabrika basımındaki sululukları falan olacaktı ama bir bölümün çoğunluğuna yayılması biraz sıkıyor diğer taraflar kanjuro,ussop,zoro dada ekstra hiç bir gelişme yok nasıl bıraktıysak öyle

Bölüm hakkında değilde sanji tarafıyla ilgili yazayım dedim.
Lola yı herkes hatırlıyordur ve moria ile olan savaştan sonraki konuşmaları.Annesinin yeni dünyada büyük ve çok önemli bir korsan olduğu söylendiğinde annesinin bigmom olduğunu düşünmeyen yoktur heralde sitede.
Ve hatırlanacağı üzere lolanın annesinin vivire kartını namiye verdiğini bunun bağlantılarının kanıtı olduğunu ve bunu saklayın ilerde lazım olur dediklerini.Naminin o vivire kartı sakladığını düşündüğmüzden kafamda oluşan şwy ilk başta esir düşecekleri ve sonrasında bigmomın karşısına çıkartıldıklarında o kağıdın birşekilde ortaya çıkıp lola ile bağlantılarını kanıtlayacağını ve bu sayede bigmom meselesini kapatacaklarına inanıyorum.balık adam arkında hernekadar jimbei ve kralın konuşmalarına bakıp sonrasında luffynin meydan okumasına ve bombalı hazineyi kıstas olarak aldığımızda ilk yonkou indirme denemesi bigmom olucak gibi görünsede bana sanki kaido olucakmış gibi geliyor

Olay sakız gibi uzayıp uzamama değil, yanlış anladın. :D Bir manga serisinin FMA, FSJ, RK gibi önceden tasarlanmış sağlam kurgusu yoksa aksi durumlar olmazsa mangakanın ömrü kadar o seri devam edecektir. Bu doğal bir şey yani, bundan bahsediyorum. Bu yüzden gün saymanın anlamı yok, o 10 yıl muhabbeti de kolpadır. Doflamingo'yu 3 yıldır okuyoruz daha 4 Yonko var :D
Bende zaten yalan olduğunu düşünüyorum o açıklamanın imkanı yok bitemez 10 yılda falan anca Wano arctan sonraki arc bitmiş olur o da belki :D
Seneye emekliye ayrılcam deyip 30 sene daha çalışmaya devam eden tipler olur ya hani Oda-sensei'ninkide aynı hesap :D

Bu arada sabah farketmemişim Franky müdüreyi öperken cücelerden biri gözlerini kapatıyor :hhh:

Franky baby 5 ve vantirator adam ile kedinin fareyle oynadigi gibi oynamamis miydi? Gerci shogundu ama 1 kisiye bu kadar ezilmesi sacma geldi.

Kimsede ara yok diye bişey dememiş Allahtan ara yok ara olsa oda' yı küfür yağmuruna tutmuştuk . Vslerin hepsi aynı anda başlıcak büyük ihtimalle franky senor'u hiç tınlamamış. Tayfa böyleyse dof'un adamları güçsüz kalıyor bizimkilerin yanında.

Kimsede ara yok diye bişey dememiş Allahtan ara yok ara olsa oda' yı küfür yağmuruna tutmuştuk . Vslerin hepsi aynı anda başlıcak büyük ihtimalle franky senor'u hiç tınlamamış. Tayfa böyleyse dof'un adamları güçsüz kalıyor bizimkilerin yanında.
Dof da harcanacak bence araya kısa bir arc konulsaydı başka iki supernova'yı alsalar Urogue ve mafya(adı neydi) yı beraber alsaydı. İyi olurdu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık