Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 755: Erkek Dünyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi allah için bölüm güzeldi çok kötü diyenleri anlamış değilim gülüp eğlendik ayrıca olay aktı yani boş boş dolanma değildi bide vs mi eklesin adam bi bölüm kaç sayfa olacak 50 mi??
bu franky süt felan mı içti normalde böyle davranmazdı:)
Kendi gibi sapık buldu tavan yaptı. O değilde o optukten sonraki muhabbet evleneceğiz hemen diye kezbana bağlamış resmen :D

Kendi gibi sapık buldu tavan yaptı. O değilde o optukten sonraki muhabbet evleneceğiz hemen diye kezbana bağlamış resmen :D
ben onu franky nin sapıklığına bağlamadım bu sapıklık bizim franky ye uymuyo ben içtiği içeceğin ruh halini değiştirmesine bağladım senor gibi davrandığına göre kesin süt içmiştir:)
ayrıca franky nin enerjisi bitmişti hatırladığım kadarıyla kolayı nerden bulsun:)

Tüm sayfaları boş bem beyaz manga çıkarsaydı yeminle daha heyecanlı olurdu. 50 tane teori üretirdik. Boş manga çıkarmış lan One Piece ile ilgili önemli bir olay olacak, Ace dirilecek falan baya şeyler üretirdik büyük bir şeyler olacak önümüzdeki sayılarda diye.

Bu haftaki sayı Franky görünmesine rağmen o kadar boş ve kötü bir bölümdü ki yapış yapış olmuş playboy dergisi kadar değeri yok gözümde.

Tüm sayfaları boş bem beyaz manga çıkarsaydı yeminle daha heyecanlı olurdu. 50 tane teori üretirdik. Boş manga çıkarmış lan One Piece ile ilgili önemli bir olay olacak, Ace dirilecek falan baya şeyler üretirdik büyük bir şeyler olacak önümüzdeki sayılarda diye.

Bu haftaki sayı Franky görünmesine rağmen o kadar boş ve kötü bir bölümdü ki yapış yapış olmuş playboy dergisi kadar değeri yok gözümde.
Hahahaha o nasıl tanımlamadır :D

İhihihihi :D Yarılıyorum şuanda .

Roronoa Zoro

Normalde kıl kaparım "boş bi' bölümdü" "gereksizdi" gibi yorumlara. Bu bölüm tamamiyle haketti. Lan madem böyle gerzek bir bölüm çıkarıyorsun, bari hikayeyi uzatma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık