Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 755: Erkek Dünyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsan mangası olmaktan çıktı. Bence serinin ismi "prenses göz yaşları" olmalı. Kezban da olabilir.

Şaka şaka 1 tane kötü bölümle yerden yere vurulmaz One Piece tabiki. Lakin saçma sapan bölümleri uzatması hiç güzel olmuyor.
Senin bu yorumlarına bitiyorum :D

Barto gelsin şu tayfaya koparırlar bizi acayip bir şekilde n"olur! :hhh:

Senin bu yorumlarına bitiyorum :D

Barto gelsin şu tayfaya koparırlar bizi acayip bir şekilde n"olur! :hhh:
Bende senin bu avatarı anlayabilmek için gözlerimi kısmaktan astigmat derecemi arttırıyordum. Arkadan gelen en son şeyi bir türlü kavrayamamıştım Sabo'nun ayağı yüzünden meğerse Ace imiş. :D

Tamam bölüm iyi değildi hatta çok iyi diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum:D Ama sanan Oda mangada affedilmez bi hata yapmış gibi bazı yorumlar var. Mesela Zoro vs Amiral yaptır Oda. Tek hamlede çukura düştü bizimkisi:ehe: Demek Picaya artislik yapmakla bu işler olmuyormuş. Ya bu Zoroyla isteyince iyi dalga geçiliyor ama bi Kukla vs Luffy değil:ehe:

Tayfaya Jimbei kesin ve Barto gelecek Viola gelmez işte arkadaş, kayıp çocuğa aşık ya nasıl gelsin tayfaya

Unknown

Tamam bölüm iyi değildi hatta çok iyi diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum:D Ama sanan Oda mangada affedilmez bi hata yapmış gibi bazı yorumlar var. Mesela Zoro vs Amiral yaptır Oda. Tek hamlede çukura düştü bizimkisi:ehe: Demek Picaya artislik yapmakla bu işler olmuyormuş. Ya bu Zoroyla isteyince iyi dalga geçiliyor ama bi Kukla vs Luffy değil:ehe:

Tayfaya Jimbei kesin ve Barto gelecek Viola gelmez işte arkadaş, kayıp çocuğa aşık ya nasıl gelsin tayfaya
Abi bunu bin kere yazdım yine yazıcam Jinbei yi yakın zamanda tayfaya falan beklemeyin :D Jinbei şuan tayfaya geliyor olsaydı kapak hikayesi hazırlamazdı oda zaten konunun gidişatıda farklı bir yere gidiyor.Sonuç olarak bu kapak hikayesi sonunda Jinbei tayfayla buluşamayacak hatta dahada uzaklaşabilir bile belki ileriki arclara geçiş olarak kullanılcak bir malzeme çıkartabilir Oda ama sadece yolda gelirken bunları yaşadı diye o kadar bölüm kapak hikayesinin boşa hazırlamaz :/

Bence jimbei ölecek ve tayfaya gelemeyecek.

Tamam bölüm iyi değildi hatta çok iyi diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum:D Ama sanan Oda mangada affedilmez bi hata yapmış gibi bazı yorumlar var. Mesela Zoro vs Amiral yaptıran Oda. Tek hamlede çukura düştü bizimkisi:ehe: Demek Picaya artislik yapmakla bu işler olmuyormuş. Ya bu Zoroyla isteyince iyi dalga geçiliyor ama bi Kukla vs Luffy değil:ehe:

O son çıkan kuklalardan dayak yer gene Luffy hatta ölümün kıyısına gelip yenerse şaşırmam da.:ehe:

Unknown

Hala gelip burada Oda'yı savunmaktan haz duyan arkadaşlar görüyorum zevk alıyorlar çok belli.
Pek birşey değişmiyor ki bölüm iyide kötü de olsa birşeyler bulup kötüleynler de var bölüm iyide olsa kötüde olsa savunanlar da var :/

bölüm iyi de olur kötü de ben ona kızmadım 755 bölüm olmuş tabi kötü bölümler olacak yer yer hikaye yavaşlayacak ben ona kızmıyorum balıkadam adasında böyleydi hiç bir şey demedim ama adam durdu sanki artık hikayeyi anlatmıyor bir türlü

One piece zevk vermiyor artık ne zaman açılır bilmiyorum.HxH takip ediyorum boş diye tabir ettiğimiz bölümler bile dolu dolu ilerliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık