Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 754: Lütfen Tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

aaaa olur mu bigmomun tayfasında pekoms var o herkese tek atan.
LUFFY-sama nin tayfası diyorum ZORO-sama var diyorum tayfada bana pıkıms diyorsun :artiz:

Haftaya Luffyler koşuyor olur her zaman ki belki Law ın kelepçeler açılır ki onun açılması için zoro nun pikayı pert etmesi lazım o yüzden büyük ihtimal zoroyla devam eder ya da Sabo ve Fuji görünür. Ama sanjiler daha gözükmez gibime geliyor zaten ada içinde olay olay olay dolu onun üstüne sanjiyi sokmaz :D
Yok senin teorinden daha çok tutma olasılığı var.Meymenetsiz kendi isteğiyle savaşa katılcak ha ? :(

Onunu dışında daha Zoro-sama nın nasıl tek attığını falan izleriz diye düşünüyorum.Sabo ve Fuji olayı ise artık sonucu görürüz oda beraberlik olur zaten :artiz:

Cavendish,Law,Kyros ve Luffy.Bu 4'lü Zoro'dan her türlü güçlüdür.Ne çok abartıyorsunuz Şu Zoro'yu.Zoro'yu ekmek niyetine yer bu adamlar.:artiz:

Bu Kanjuro,Dof veya kendi resmini filan çizse.Onlarıda canlandırabilir mi acaba.Kopya Tekniği olur.Gerçi kuşuda yamuk yumuk çizmiş düzgün çizemez muhtemelen.

Cavendish,Law,Kyros ve Luffy.Bu 4'lü Zoro'dan her türlü güçlüdür.Ne çok abartıyorsunuz Şu Zoro'yu.Zoro'yu ekmek niyetine yer bu adamlar.:artiz:
Gelecekte dünyanın en iyi kılıç ustası ünvanını alacak adamı kimlerle kıyaslıyorsun?
Mihawktan eğitim aldı iki yıl boşa mı aldı dostum hiç bunları görmüyorsun, şimdi onları kasmadan yener tabii üstünlüğünü gördük zaten bu sayı. Zoro'ya artık sadece Amiral-Yonko seviyesi adamlar gider espirisi bile iyi değil yani. Potansiyeli çok yüksek zaten Mihawk'tan eğitim almış adam potansiyel akıyor. Belki ne potansiyeller var ama heba oluyor neden? Çünkü Mihawk farkı var eğitim şart hacı :D Dof kim la? Bunlar çöp-çerez beyler. Bu yeni dünya falan hikaye zaten alayı dandik bunların, Luffy gil kasmaz bile ne de olsa potansiyelleri tavan KK olacak. Bunları göz önünde bulundurun konuşurken. Siz de biliyorsunuz KK olacağını ama hiç böyle yapmıyorsunuz.. neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık