Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 754: Lütfen Tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısa bir analiz yaparsak;

Sonunda kanjuro göründü ama istemeyeceğimiz bir şekilde. O tip nedir abi, nerede bu samurayların karizmaları. Saçma sapan meyveler, tuhaf tuhaf tipler. Diğer samuraylar da böyle çıkarsa ayıp eder oda kendi kültürüne.

Sonraki sayfalarda çöplerin dövüşlerini gördük. Cavendish her ne kadar müttefiklerimiz çok, kaybetmeyeceğiz dese de pek faydalı oldukları söylenemez. Hepsi teke gidiyor.

Cavendish, luffy, law ve kyros'un hepsinin dofu ben alıcam dedikleri bölümler eğlenceliydi. Bu dörtlü en tepeye beraber gidecekler belli oldu ve eşleşmeler de hazır. Kyros vs Diamante, Cavendish vs Trebol olmasına kesin gözüyle bakıyorum. İkisi de intikam almak için varlarıyla yoklarıyla savaşırlar ve kazanırlar. Luffy ve law'ın durumlar biraz karışık gibi. Bir şekilde law en başta tek yer doftan ve sonra artık son Luffy vs Doflamingo'yu görürüz.

Son bölümde robin-chan'ımı gördüm ve mutlu oldum. :) Ulan barto sen nasıl tuhaf bir adamsın ya imza istiyo zoro'dan ve fanlıktan ölecek. :D Zoro pikayı güzel bir teknikle karpuz gibi ortadan ikiye yardı, dengim değilsin falan dedi ama bence vs daha sonuçlanmadı. En azından bandanasını bir taksın kafasına ama. :)

İlk başta 15 sayfa manga mı olurmuş diye ufak çaplı bir isyanım oldu kendi içimde ama fena bir bölüm değildi yinede, doyurucuydu.

Kaptan olması birşey değiştirmez Smoker'da kaptandı ama istediği gibi koramiral olabildi çok takma o tip şeylere Sanji ile denktirler şu an.
Smoker kor amiral olamazdı. Logia olması dışında hiç bi avantajı yoktu. 2 yıl sonra hakiyi öğrendi güçlendi. Ancak o zaman koramiral oldu. Sanji 2 sene önceki smokerı her türlü döver. Cobyinin şuanki seviyesini bence çok fazla büyütüyosun. Ha cobyi bende severim serinin sonunda çok güçlü olucağını düşünüyorum. Yonkou ayarı bi karakter olucak. Ama şuan ne luffy nede sanji seviyesi değildir.
Edit: Ortam gergin.

Gelecekte dünyanın en iyi kılıç ustası ünvanını alacak adamı kimlerle kıyaslıyorsun?
Mihawktan eğitim aldı iki yıl boşa mı aldı dostum hiç bunları görmüyorsun, şimdi onları kasmadan yener tabii üstünlüğünü gördük zaten bu sayı. Zoro'ya artık sadece Amiral-Yonko seviyesi adamlar gider espirisi bile iyi değil yani. Potansiyeli çok yüksek zaten Mihawk'tan eğitim almış adam potansiyel akıyor. Belki ne potansiyeller var ama heba oluyor neden? Çünkü Mihawk farkı var eğitim şart hacı :D Dof kim la? Bunlar çöp-çerez beyler. Bu yeni dünya falan hikaye zaten alayı dandik bunların, Luffy gil kasmaz bile ne de olsa potansiyelleri tavan KK olacak. Bunları göz önünde bulundurun konuşurken. Siz de biliyorsunuz KK olacağını ama hiç böyle yapmıyorsunuz.. neden?
Zoro o ünvanı alsın öyle konuşuruz.Ben şimdiye bakıyorum ve Zoro bu 4'lüden güçlü değil.Cavendish Hakuba haliyle tek atar.Normal halindede zorlanır ama kazanır.Kyros yılların tecrubesi.Zoro onu zorlar ama kazanır yinede.Law ve Luffy'i işin içine katmıyorum zaten.Zoro daha çok ekmek yemesi lazım bu ikili için.

yuh bölüm yorumunun seviyesi mariana çukuru derinliğine inmiş.zoro fanları,luffy fanları,arada atışmalar :D

kısaca naçizane fikirlerimi yazayım gidip yatayım.

- doflamingonun rakip oldugu kesinleştiği an,luffynin onla ölümüne bir vsye giricegi kesindi.bu sartlarda her zaman söyledim, sag kol mantıgıyla dofun en güclü adamı vergoyu yense bile zoro, benim için sıkıntı yoktu.

- pica,trebol ve diamantede güclü adamlar, ama zoro bunları yenebilecegi gibi, law oynar,luffy ise ezer geçer.

- e.oda, lawı luffye sag kol yapıp ittfakla,dofun sag kolu vergoyu lawa aldırdı.ama lawın meyve gücüyle tek attıgı adama,zoro illa yenilir diyemeyiz.ben o zamnda aynısını söyledim şimdi eminim,zoro daz bones karsısındaki duruma düşse bile vergoyu yener bence.

- ayrıca zoro picaya tek atmadı,pica kayboldu gözden meyve gücüyle dalmaya basladı,zoronun kenbunshokusu zayıf.pica gitti dev heykeli kullanmaya, onu kullanması için nereye gittigini,luffy vurdugunda nereden cıktıgını görmüştü zoro.olayı cakıncada, en güclü uzun mesafe saldırılarından birini gömdü.picadan kan geldi, kalanların nutku tutuldu.ee normal buda zoro artık dünya kılıcustaları birliginde ilk 10a oynamalı.

- sonra luffy-zoro kıyası.e.oda zoroya show yaptırmadan önce, zoro fanları cosmasın diye,zoroya dedirtiyorki;sen birde bu seviyenle, kaptanımın karsısınamı cıkacaktın ? zoro, picayı indirmeye calısıyorken,zoronun kendisi kaptanım senle ugrasmaz bileye getiriyor lafı.

- zoro cok güclenmiş.trebol biraz zorlar zoroyu, gercekten ters adam ve vergoyla gercekten ölümüne capısırlardı, çünkü vergonun hakisi zorodan epey fazla gibi durdu.ama zoroda doflamingo karsısında fazla dayanamaz.doflamingo bambaska bir adam.bana kalsa luffyde, dofu alamaz.lawla birlikte dalsınlar daha mantıklı olsun.ama eger luffy dofu alıcaksa,luccide yada crocodileda oldugu gibi anlık bir patlamayla adamı hamur niyetine dövmeliki dofu yensin.ve bence luffy dofu yendiginde, dofdan güclü olmıyacak.anlık patlamayla yendigi için, ona eşit güce ulasıcak.yani yinede bir amiral alabilecegini sanmıyorum.

- zoroya ise doflamingo ve amiral seviyesi luffyden daha uzak.bu adam dünyanın en güclü kılıc ustası ve kknin sag kolu olacak, abartılmayı hakediyor.yinede tüm gördügüm veriler; zoronun houshokusundan sonra luffynin üstünlügünü kabul edip,bunu yapamasa baska kaptan arardım diyişi,picaya sen kaptanımla nereye asık atıyorsun gibi güc ölcer lafları gösteriyorki...luffy 10sa,law 9.5,zoro 8.5,sanjiyi gec gözüküyor durum su an. :D

- yani son olarak; zoro lawı yenemez.isterse 80 milyon pound hou atsın.law roomun içinde tanrı.zoronun hakisi lawa yetmez.adam gemileri kayaları,dünyayı degiştirip dag kesiyor.gercekten makul olunca lawın zorodan güclü oldugu ortada ve inanın zoro rayleigh bile olsa, bence lawdada o meyveyle en kötü shiki olucak güc var.yani zoroya laf söyletmem, ama bir gercek varki lawın meyvesi cok muazzam ve salak oğlanın potansiyelide,gücüde zorodan fazla duruyor :good:

yuh bölüm yorumunun seviyesi mariana çukuru derinliğine inmiş.zoro fanları,luffy fanları,arada atışmalar :D

kısaca naçizane fikirlerimi yazayım gidip yatayım.

- doflamingonun rakip oldugu kesinleştiği an,luffynin onla ölümüne bir vsye giricegi kesindi.bu sartlarda her zaman söyledim, sag kol mantıgıyla dofun en güclü adamı vergoyu yense bile zoro, benim için sıkıntı yoktu.

- pica,trebol ve diamantede güclü adamlar, ama zoro bunları yenebilecegi gibi, law oynar,luffy ise ezer geçer.

- e.oda, lawı luffye sag kol yapıp ittfakla,dofun sag kolu vergoyu lawa aldırdı.ama lawın meyve gücüyle tek attıgı adama,zoro illa yenilir diyemeyiz.ben o zamnda aynısını söyledim şimdi eminim,zoro daz bones karsısındaki duruma düşse bile vergoyu yener bence.

- ayrıca zoro picaya tek atmadı,pica kayboldu gözden meyve gücüyle dalmaya basladı,zoronun kenbunshokusu zayıf.pica gitti dev heykeli kullanmaya, onu kullanması için nereye gittigini,luffy vurdugunda nereden cıktıgını görmüştü zoro.olayı cakıncada, en güclü uzun mesafe saldırılarından birini gömdü.picadan kan geldi, kalanların nutku tutuldu.ee normal buda zoro artık dünya kılıcustaları birliginde ilk 10a oynamalı.

- sonra luffy-zoro kıyası.e.oda zoroya show yaptırmadan önce, zoro fanları cosmasın diye,zoroya dedirtiyorki;sen birde bu seviyenle, kaptanımın karsısınamı cıkacaktın ? zoro, picayı indirmeye calısıyorken,zoronun kendisi kaptanım senle ugrasmaz bileye getiriyor lafı.

- zoro cok güclenmiş.trebol biraz zorlar zoroyu, gercekten ters adam ve vergoyla gercekten ölümüne capısırlardı, çünkü vergonun hakisi zorodan epey fazla gibi durdu.ama zoroda doflamingo karsısında fazla dayanamaz.doflamingo bambaska bir adam.bana kalsa luffyde, dofu alamaz.lawla birlikte dalsınlar daha mantıklı olsun.ama eger luffy dofu alıcaksa,luccide yada crocodileda oldugu gibi anlık bir patlamayla adamı hamur niyetine dövmeliki dofu yensin.ve bence luffy dofu yendiginde, dofdan güclü olmıyacak.anlık patlamayla yendigi için, ona eşit güce ulasıcak.yani yinede bir amiral alabilecegini sanmıyorum.

- zoroya ise doflamingo ve amiral seviyesi luffyden daha uzak.bu adam dünyanın en güclü kılıc ustası ve kknin sag kolu olacak, abartılmayı hakediyor.yinede tüm gördügüm veriler; zoronun houshokusundan sonra luffynin üstünlügünü kabul edip,bunu yapamasa baska kaptan arardım diyişi,picaya sen kaptanımla nereye asık atıyorsun gibi güc ölcer lafları gösteriyorki...luffy 10sa,law 9.5,zoro 8.5,sanjiyi gec gözüküyor durum su an. :D

- yani son olarak; zoro lawı yenemez.isterse 80 milyon pound hou atsın.law roomun içinde tanrı.zoronun hakisi lawa yetmez.adam gemileri kayaları,dünyayı degiştirip dag kesiyor.gercekten makul olunca lawın zorodan güclü oldugu ortada ve inanın zoro rayleigh bile olsa, bence lawdada o meyveyle en kötü shiki olucak güc var.yani zoroya laf söyletmem, ama bir gercek varki lawın meyvesi cok muazzam ve salak oğlanın potansiyelide,gücüde zorodan fazla duruyor :good:

Çok güzel yazmışsın da shiki olayını kavrayamadım tam olarak ne demek istediğini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık