Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 748: Geri Ödeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof'u Luffy tek başına almayacaksa kapasın tükanı Oda. Artık Lucci'deki gibi sağlam bir vs görmenin zamanı geldi de geçti bile.

Sence Doflamingo'yu kim alacak?
Luffy ve Law yada aşırı yardımlarla ve güç patlamasıyla Luffy.Bu yardımlarda robinin ölümden kurtarması gibi olacak.Bir sürü adam var Sabo falan filan birisi el atar oyalar,kaçırır yada yenildikten sonra iyileştirirler.Bu arc alabasta gibi olacak bence.Birazda Skypiea sanki.Doflamingo yenildikten sonra adadan ayrılabilir.

Bu cümleyi 3. kez mi 4. kez mi ne yazıyorum sanırım ama olsun bir daha yazalım.
Luffy Doffy tek başına alabilecek kapasiteye 2 yıl çalıştı diye geliyorsa soğurum ben şahsen. Mesele sadece Luffy değil. Zoro ya da başkası için de geçerli aynı şey.

Neyse hadi yine alsın Luffy alsın da, bir Enel ve Croco-boy vakası yaşamayalım da nasıl alırsa alsın. Kral hakinin bir özelliği mi çıkar ne olur bilemem ama ne olur biraz mantıklı olsun Oda'cım rica ediyorum senden :(
O şekilde düşünürsek bizim tayfanın çoğu vs'si saçma olur ama:/ Tayfanın rakipleri her zaman daha tecrübeli olmuştur ama elin 6 aylık korsanı gelip Grand Line'ı alt üst ediyor var mı ötesi:ehe:

Yine bu şekilde düşünürsek seride bir time-skip daha olacak demektir.Çünkü şu anki tecrübe ve yaşıyla Luffy KK olamaz.Daha da önemlisi şu an Dof'u alamazsa kaç kişi olurlarsa olsunlar Yonkou kaptanını indiremezler.

Belki de Dof'u Law'la beraber indirecekler bilemiyorum ama benim temennim Luffy'nin indirmesi :D

Luffy hariç Sanji ve Zoro'nun saçma vs. si olduğunu hatırlamıyorum. İçinde saçmalık varsa bile Luffy'ninki kadar bariz bir saçmalık değildir en azından dimi :confused:

Bu zamana kadar hiçbir vs. sine başkasını karıştırtmadı Luffy, bundan sonra da karıştırtmaz. O yüzden beraber alma işi yaş. Başka birisi alsın taraftarıyım. Ama başkası alırsa da millet ''kaç sene kaç bölüm geçti kardeşim hani bu vs.ler diye aşırı tepki gösterir Oda'ya haklı olarak. Yani Luffy'e kalır bu iş herhalde. Ahh Oda ahh! Güzel bişeyler çıkart bize de Doffy gibi bir boss Croco muamelesi görmesin :(
Croco muamelesi derken ne demek istedin anlamadım açıkçası,biraz daha açar mısın o konuyu:/

Kaç sene geçti hala vs göremedik kısmında millet haklı aslında.Sadece Luffy değil tayfanın diğer üyeleri için de geçerli bu durum.Hadi bu arcta tayfa dağıldı o yüzden çoğunu es geçiyorum ama en azından Luffy ve Zoro'nun sınırlarına ulaştığı bir savaş görmek hakkımız be hacı :D

doflamingo luffy için yeni dünyadaki en iyi aday.su an hali hazırda 4 muazzam yonko var.ve bunlar irili ufaklı bir cok korsan kaptanına ve tayfasınada hükmediyorlar,aynı zamanda bir sürü krallıgada.

bunun dısında bizim tayfanın yonkolara bulasmadan kafa göz girip güclenebilecegi az yer var.bunlardan biride dresrosa ve doflamingo.dof güclü ama yonkoların yanında esamesi okunmaz,adam fabrikaya bir sey olmasın kendisi ölsün razı,kaidoudan öyle korkuyor.

üstelik dofun organizasyonu 4 yonkodan sonraki en önemli olusumlardan biri.dof ve ana gemideki tayfasından güçlü bir grup varsa oda ancak sagsalar kalan wb korsanları ve müttefikleri olusumudur.

yani e.oda uzun zamandır işaretleri verdi.baltigo,elbaf,wano bunlar bizimkilerin gidebilecegi yonkolarda olmayan önemli yerler,mangakada en basa doflamingo ve dresrosayı koydu. hedefi kklik olan en güçlü shicibukaiyle vs attırıp,luffyi yonkolarla olan dövüse hazırlayacak.tüm işaretler bu yönde.luffy dofu su an yensin sahsen ben mantıksızlık bulmam.

yani hepsinde anlık güc patlaması vardı boss galbiyetlerinde,ama chinjaoyla olan vsden sonra anladımki; aslında adam hepsinin temelini, ani haki yükselişine baglamıs.luffy eger dofu yenemezse tek basına, ittifaklarını cerez diye yerler ;)

ve doflamingoda diger luffynin dövdükleri gibi ölmiyecek, kendi yoluna gidecektir.eger e.oda kaidoyu ona musallat etmezse,yinede lawın dedigine dikkat edin,kaidonun hısmı kurguda luffye gecicek ve doflamingo iyileşip meydana dönücektir harcancak adam degil çünkü :good:

Zaten ben istesem de istemesem de Luffy-Doffy olacak, kaçarı yok.Zoro da Pica'yla eşleşecek. Gece, 10 nakama konuna yazdım.. Kesinlikle ölmez zaten Doffy. Bu zamana kadar kurgu gereği dışında nerdeyse adam öldürmemiş Oda, gidip de Doffy öldürmez. En az BB kadar sağlam bir villian.

Mesajına katılmadığım yer ise, Doffy'e en güçlü shibukai demen :rolleyes:
düzgün okumamısın ama. sıfatlara dikkat edersen eger; kklige oynayan en güçlü shicbukai demişim :flaugh:

yani mihawkın kklikle işi yok ve yeni shicbukaide anladıgım kadarıyla über bir adam ve tek tabanca.zaten sadece ikisi dofdan güclüdür güçlüyse :good:

Dof'un dönüm noktası olacağını vurgulamış sanırım ODA bir soruda. Dof ayarında dof gücünde mutlaka başka karakterlerde vardır lakin kesinlikle Dof gibi geniş çaplı başka bir adam daha olduğunu da sanmıyorum. Yonkou indirmek kadar önemli bir olay olacağı aşikar. Kaido savaşı öncesinde çok acayip müttefikler kazandı. Dönüm noktası olmasını gerektirecek olaylar bunlardır.

Bence Dof,Kaido'dan değil de Kaido'yla aralarında olan ticaretin bozulmasından korkuyor.Dof'un KK olma planları tamamen bu ticaret üzerine kurulu.Kaido'yu güçlendiğinde diğer Yonkouları ortadan kaldıracak ve böylece Dof'un tek rakibi Kaido kalmış olacak.
Smile meyvelerinde ise hepimizin tahmin ettiği gibi bir bit yeniği var.Dof bunu kullanıp Kaido'yu indirecek ve önünde kimse kalmamış olacak.

Genel hatlarıyla Dof'un planının bu olduğunu ve her şeyini buna yatırdığını düşünüyorum.Ben de böyle bir strateji hazırlasam ben de bu sistem yıkılacak diye çok korkardım açıkçası.Onun dışında Dof gibi bir manyağın ölüm korkusu yaşayacağını hiç mi hiç sanmıyorum.

Dof'un yapay meyveler üzerinde bir etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum, ister misin birde dressrosa'ya getirsin yapay meyve kullanıcılarını, savaşta kendi tarafında kullandırtsın, olur mu olur valla, bizim tayfanın o kadar müttefikine karşı yapay meyve kullanıcıları vs yaparlar, dediğim gibi de olursa bu arc tadından yenmez :a:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık