Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lufyy sadece g2 ile saldırmıs dofa benim gordugum kadar dofta haki ile kürkünü kaplayıp engellemis. Lufyy koka yaparsa saldırırken ozaman dofun gercekten ne kadar guclu oldugunu goruruz saldırıyı direk engelleyip engelleyememesinden.

Roronoa Zoro

Dof luffyleri çöp gibi kaleden aşağı attı.

bildiğin g2siz yaptı demişsin. Kıvırma şimdi. Bu arada ben kuzen olayını espri yapmıştım :D sonuna gülücük konmayınca belli olmuyormuş :D
Evet g2siz yaptı diyorum zaten. Kim neyi kıvırıyor burada?

Roronoa Zoro

Luffy ne zaman g2 yapsa teni bir ton koyulaşır, bildiğin bembeyaz orada çocuk.
Ha E. Oda gene hatalı çizim yaptıysa bilemeyeceğim.

O dondurulmuş ödül, Kyros son zamanlarda Schibukai olmuş birini duydum diyor. Nw de süre geçirdiği vakit Schibukai olmuş muhtemelen. Yani adaya ayak basmadan önce schibukai olmasaydı ödül artışı devam eder 500'ü bulurdu.
Ahaha Dof'un nereye 500'ü buluyor, adam bu kadar rahat olabilemezdi Shic olmasa. Belli başlı şeyleri kendi yapamayacağı için Shic olmuş, yoksa Kaido'un sake masasında meze olur, korsanlığı bırakır ve kariyerine dansözlük mesleğiyle devam ederdi. Herkes hükümet gibi, kutsal ejder diye müsama göstermez adama. Eline verirler iplerini, ama çakalın doğuştan gelen bi ayrıcalığı var bunu kullanarak iki taraflı rahat oynuyor destekle meslekle yükseliyor. Tek başına korsanlık yapa yapa nereye kadar gelemez dof.
Edit: Bu arada sana değil bu Lucci.

Ahaha Dof'un nereye 500'ü buluyor, adam bu kadar rahat olabilemezdi Shic olmasa. Belli başlı şeyleri kendi yapamayacağı için Shic olmuş, yoksa Kaido'un sake masasında meze olur, korsanlığı bırakır ve kariyerine dansözlük mesleğiyle devam ederdi. Herkes hükümet gibi, kutsal ejder diye müsama göstermez adama. Eline verirler iplerini, ama çakalın doğuştan gelen bi ayrıcalığı var bunu kullanarak iki taraflı rahat oynuyor destekle meslekle yükseliyor. Tek başına korsanlık yapa yapa nereye kadar gelemez dof.
Ace'in 550 olduğu yerde dof 600 eder.

Roronoa Zoro

Tamam dof 10 yıl önce de güçlüydü ama şimdi daha güçlü dofun shibukai olmadan önceki ödülü ne kadar ? Şimdi shibukai likten çekilse ne kadar olur?
10 yıl önce o kadar Profosyonel bir teknik yapan adamın Nw de ada ele geçirip Hükümeti tehdit edebilen bir adamın kusura bakmayında hiçbirşeyde eksik olduğunu sanmıyorum. Dof Schibukai oldu ve Nw'ye girdi görünene göre, ondan sonra ' Adayı ' ele geçirdi. 10 yıldır güçlendiğini kanıtla bana? Law niye tırsıyor Birdcage yi duyunca? Çünkü bu onun ' En üst seviye ' tekniği. Yani anlayacağın Dof, Law gibi dondurulmuş ödülle geçti Nw ye. Ondan sonrada ilerlemedi sınır koydu kendine işlerin başına geçti. Eğer hamlamamışsa şükretsin o

Bu arada ödüller belli bir süre sonra ' Efsane ' oluyor. 500 milyondan fazla olan adama ' Ödülü 500'den bile fazlaymış ' gibi argümanlar kullanıyorlar.

Luffy bile 2 senede hayvan gibi gelişmişken Dof 10 sene önceki ile aynı güçte olur mu ? Vergo yamulmuyorsam 10 sene evvel kaptanmış.Yahu Dof 10 sene evvelde amirale yakın seviyede ise sağ kolu kaptan mı olur ? Akıl var mantık var.Kaptanla sağ kol arasında fark olur da böylesi olmaz :D Bizim tayfa nasıl teğmen indirecek güçteyken şimdi koramiral indirecek güce geldiyse Dof ve tayfası da gelişmiş işte.Vergo kaptanlıktan kıdemli koramiralliğe yükselmiş.

Dof tek vsde inecek gibi durmuyor.Ama uzamasını istemiyorum açıkçası.Croco'daki gibi Luffy yenilip,biri tarafından kurtarılacak da sonra et falan yiyecek de ohoo.Zaten arc olmuş sakız.İman gücü pardon d.iradesi sayesinde gücünü 109 yapıp yensin işte tek seferde.Sonra yonko arca adım atalım.
Law kendi ağzıyla söyledi herkes kendini geliştirdi denizciler güçlendi yonkouların hiç sesi çıkmadı birşeye hazırlanıyormuş gibi sen hiç birşey yapmadın diye.

Lütfen Ace karıştırmadan övelim Dof'u:( Ve Dof 600 bile geçer, Dofla İmparatorların kıyaslamanın manasıda yok;)
Dof 600 falan geçebilemez. Dof'un tayfasıyla en güçsüz Yonkou tayfasını karşılaştırdım WB'ninkini, kahkahayı patlattılar. O zaman Dof+tayfası vs WB'nin tayfası desen yine WB tayfası derler. Ee, imparatarlorla kıyas diyon da Ace dediğiniz falan yonko sağ kolu gibi bişey+Roger'in oğlu buna 550 veriyolar Dof 600 alır diyonuzda size sadece gülüyorum dostum :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık