Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Law 10 yıl öncede Dof'un en güçlü tekniği ' Kuş kafesi' ni hatırlıyorsa, ve Dof şimdi Kuş kafesi zamanı diyorsa bu kanıtlar. Bu seride Boss lar hariç herkes gelişiyor bir mantığı kuralım artık.

Boss lar Luffy'nin gelişiminde yardımcı olan karakterler, gelişim konusunda hep aynılar.
Bunu senelerdir söyleyen benim, Luffy 2 gelişirse x zamanda diğerleri de 2 gelişiyor diye bir şey yok. Fakat 10 senedir aynıdır demek de abesle iştigaldir. Belli bir noktadan sonra gelişemiyorsundur,bu kadar. Yoksa Kaidou'yu duyunca 3.5 atacağına gelişmeye bakardı. Demek ki adamın potansiyeli bu.

Roronoa Zoro

Meyvesinden dolayı olabilir mi ? :T
Adamın en güçlü tekniği Buzdan oklar veya lav'dan kayalar fırlatıcak hali yok :/
Tamamda meyveyi yer yemez o tekniği mi icat etti? Bu demek oluyorki 10 yıl önce bile o kadar adamı kontrol edip o üst düzey tekniği kullanabiliyorsa ' Profosyonel ' miş. Bu kanıtlar nitelikte bana göre.

Bunu senelerdir söyleyen benim, Luffy 2 gelişirse x zamanda diğerleri de 2 gelişiyor diye bir şey yok. Fakat 10 senedir aynıdır demek de abesle iştigaldir. Belli bir noktadan sonra gelişemiyorsundur,bu kadar. Yoksa Kaidou'yu duyunca 3.5 atacağına gelişmeye bakardı. Demek ki adamın potansiyeli bu.
Dof 10 yıl önce çaylaklığı bitmiştir, 10 yıl öncede bu teknikle herkesi korkutuyorsa şimdide aynıdır. Dof benim gücümü bildiğini sanıyorum diyor Kyros'a 10 yıl önce. 10 yıldır geliştiğini gösterecek birşey olmayacağı için tartışmanın manası yok. Adama ayrıcalık yapıp Flasback mi verecek? Zamanında çok tartışmıştık konuyu şimdi hiç tartışasım yok, ben o ' Teknik ' sayesinde haklı çıktığıma eminim.

Roronoa Zoro

Saldırının adı Jet Gatling. Nasıl g2siz oluyor?:) Lucci'ye atılan yumrukların aynısı.
İşte o yüzden Jet'ini eklemedim ya. Ben bu mangayı senelerdir okuyorum, o saldırıda g2 varsa benim de adım Aydın değil. Yüz kere gördüm Luffy'nin g2'li saldırılarını, o saldırıda g2 yok.

Luffy bile 2 senede hayvan gibi gelişmişken Dof 10 sene önceki ile aynı güçte olur mu ? Vergo yamulmuyorsam 10 sene evvel kaptanmış.Yahu Dof 10 sene evvelde amirale yakın seviyede ise sağ kolu kaptan mı olur ? Akıl var mantık var.Kaptanla sağ kol arasında fark olur da böylesi olmaz :D Bizim tayfa nasıl teğmen indirecek güçteyken şimdi koramiral indirecek güce geldiyse Dof ve tayfası da gelişmiş işte.Vergo kaptanlıktan kıdemli koramiralliğe yükselmiş.

Dof tek vsde inecek gibi durmuyor.Ama uzamasını istemiyorum açıkçası.Croco'daki gibi Luffy yenilip,biri tarafından kurtarılacak da sonra et falan yiyecek de ohoo.Zaten arc olmuş sakız.İman gücü pardon d.iradesi sayesinde gücünü 109 yapıp yensin işte tek seferde.Sonra yonko arca adım atalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık