Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Luffy G2'siz gatling attı :O Full vücut g2 halini de görmedik henüz zaman atlamasından sonra. Çok tatlı sahneler bizi bekliyor ^^
Doflamingo Enel v2 çıkacak gibi. Olsa olsa yandan yemişi olur :artiz: Çok güçlü ama hayvan oğlu hayvan. Her şekilde saldırıyor yahu, meyvesini,hakisini fiziksel gücünü en üst düzeyde tutuyor. Milletin bu kavasa neden hiç bulaşmadığı belli oldu :D
Benim anlamadığım, 50 kilometre öteden gelen baltayı hisseden, taa ebesinin nikahındaki kötü niyeti farkeden Luffy bunları nasıl edemiyor? E. Oda gene boşluklar bırakıyor senaryoda, bunları da yapmasan 10 numara olacak be kardeşim.
~~~
Dediğim gibi Zoro yolunu kaybetmiş, arc bossu yollar demiştim, inanmamıştınız. Hahahahahah.

Roronoa Zoro

Bende Dof'un 10 yıldır aynı güçte olduğu konusunda haklı çıktım :D
Nasıl doğru çıktın? Açıklar mısın?
E. Oda güç ölçer felan çizdi de bizim mi haberimiz yok. Belki adam bu 10 senede geliştirdi armamenti, nereden biliyorsun arkadaş?

Roronoa Zoro

Nasıl doğru çıktın? Açıklar mısın?
E. Oda güç ölçer felan çizdi de bizim mi haberimiz yok. Belki adam bu 10 senede geliştirdi armamenti, nereden biliyorsun arkadaş?
Law 10 yıl öncede Dof'un en güçlü tekniği ' Kuş kafesi' ni hatırlıyorsa, ve Dof şimdi Kuş kafesi zamanı diyorsa bu kanıtlar. Bu seride Boss lar hariç herkes gelişiyor bir mantığı kuralım artık.

Boss lar Luffy'nin gelişiminde yardımcı olan karakterler, gelişim konusunda hep aynılar. Hem zaten çaylaklığını bitirmiş bir adamdan bahsediyoruz.

Law 10 yıl öncede Dof'un en güçlü tekniği ' Kuş kafesi' ni hatırlıyorsa, ve Dof şimdi Kuş kafesi zamanı diyorsa bu kanıtlar. Bu seride Boss lar hariç herkes gelişiyor bir mantığı kuralım artık.

Boss lar Luffy'nin gelişiminde yardımcı olan karakterler, gelişim konusunda hep aynılar.
Meyvesinden dolayı olabilir mi ? :T
Adamın en güçlü tekniği Buzdan oklar veya lav'dan kayalar fırlatıcak hali yok :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık