Luffy asıl gücünü bu arcta göstericek bizde tam anlamıyla ''mal'' olucaz okurken.

Ahahaha bu kadar güzel özetlenemezdi

Ahahaha bu kadar güzel özetlenemezdi
Bende Dof'un 10 yıldır aynı güçte olduğu konusunda haklı çıktımBirdcage hakkında haklı çıktım10 yıl önce olduğu gibi tüm adayı kontrol edecek
![]()
Bu iyimiş işteBende Dof'un 10 yıldır aynı güçte olduğu konusunda haklı çıktım![]()
Nasıl doğru çıktın? Açıklar mısın?Bende Dof'un 10 yıldır aynı güçte olduğu konusunda haklı çıktım![]()
Law 10 yıl öncede Dof'un en güçlü tekniği ' Kuş kafesi' ni hatırlıyorsa, ve Dof şimdi Kuş kafesi zamanı diyorsa bu kanıtlar. Bu seride Boss lar hariç herkes gelişiyor bir mantığı kuralım artık.Nasıl doğru çıktın? Açıklar mısın?
E. Oda güç ölçer felan çizdi de bizim mi haberimiz yok. Belki adam bu 10 senede geliştirdi armamenti, nereden biliyorsun arkadaş?
Meyvesinden dolayı olabilir mi ? :TLaw 10 yıl öncede Dof'un en güçlü tekniği ' Kuş kafesi' ni hatırlıyorsa, ve Dof şimdi Kuş kafesi zamanı diyorsa bu kanıtlar. Bu seride Boss lar hariç herkes gelişiyor bir mantığı kuralım artık.
Boss lar Luffy'nin gelişiminde yardımcı olan karakterler, gelişim konusunda hep aynılar.
Şimdi aradım, bulamadım. Silinmiştir belki.Zaten vardı o konu anketlerde ?