Bana Paramecia gibi geldi :TDoflamingo logia çıktı
Bu arada dof mihawk ı da yener
Bana Paramecia gibi geldi :TDoflamingo logia çıktı
Bu arada dof mihawk ı da yener
Luffy fark edemiyor derken neyi kast ediyorsun usta? aldığı darbe ise başsız Dofdan o çok normal çünkü sayfada görüldüğü gibiLuffynin yaptığı saldırı ile aynı zaman aralığında kopya saldırı yapıyor. Dofun baş kesme olayı ise Luffynin aptallığını yada neyi fark etmesi lazım bilemedim. K. Haki ile Dofun dümeni nasıl anlaşılırki hemLuffy G2'siz gatling attı :O Full vücut g2 halini de görmedik henüz zaman atlamasından sonra. Çok tatlı sahneler bizi bekliyor ^^
Doflamingo Enel v2 çıkacak gibi. Olsa olsa yandan yemişi olurÇok güçlü ama hayvan oğlu hayvan. Her şekilde saldırıyor yahu, meyvesini,hakisini fiziksel gücünü en üst düzeyde tutuyor. Milletin bu kavasa neden hiç bulaşmadığı belli oldu
Benim anlamadığım, 50 kilometre öteden gelen baltayı hisseden, taa ebesinin nikahındaki kötü niyeti farkeden Luffy bunları nasıl edemiyor? E. Oda gene boşluklar bırakıyor senaryoda, bunları da yapmasan 10 numara olacak be kardeşim.
~~~
Dediğim gibi Zoro yolunu kaybetmiş, arc bossu yollar demiştim, inanmamıştınız. Hahahahahah.
Haha karıştıralım işte ne güzel, ama harbi yener dof mihawk'ı gözlem hakisi daha iyiyseLa olm karıştırmayın ortalığı![]()
İşte o yüzden Jet'ini eklemedim ya. Ben bu mangayı senelerdir okuyorum, o saldırıda g2 varsa benim de adım Aydın değil. Yüz kere gördüm Luffy'nin g2'li saldırılarını, o saldırıda g2 yok.
Vergo ve ya Luffy ile Dof'un gelişiminin alakası yok. Dof sınırına 10 yıl önce gelmiştir, 20 yıl öncenin korsanı herif. Kyros a gücümü bildiğini varsayıyorum diyor. Birdcage tekniğide maşallah dillere destan 10 yıldır duruyor. Kyros ise 10 yıldır oyuncak kaldığı yerden devam ediyor Dof'a karşı. Şuana kadar hangi boss un gelişimine devam ettiğini gördük? Dof nw de gelişimini tamamladıktan sonra adayı ele geçiriyor zaten. Nw'de ada ele geçirebilmek için baya bir gücün olması gerek bu da Dof'un 10 yıl öncede bu denli güçlü olduğunu kanıtlar.Luffy bile 2 senede hayvan gibi gelişmişken Dof 10 sene önceki ile aynı güçte olur mu ? Vergo yamulmuyorsam 10 sene evvel kaptanmış.Yahu Dof 10 sene evvelde amirale yakın seviyede ise sağ kolu kaptan mı olur ? Akıl var mantık var.Kaptanla sağ kol arasında fark olur da böylesi olmazBizim tayfa nasıl teğmen indirecek güçteyken şimdi koramiral indirecek güce geldiyse Dof ve tayfası da gelişmiş işte.Vergo kaptanlıktan kıdemli koramiralliğe yükselmiş.
Dof tek vsde inecek gibi durmuyor.Ama uzamasını istemiyorum açıkçası.Croco'daki gibi Luffy yenilip,biri tarafından kurtarılacak da sonra et falan yiyecek de ohoo.Zaten arc olmuş sakız.İman gücü pardon d.iradesi sayesinde gücünü 109 yapıp yensin işte tek seferde.Sonra yonko arca adım atalım.
Güzel kardeşim, Orada jet ifadesini koymamamın sebebini açıkladım, bak ne demişim; g2siz olduğunu belli etmek için demedim demişim. Sen ise mangada yazıyor höühühü,kuzenin yazmıştır kesin :/ diye atlayıp küfür çıkartmak istiyorsun herhalde.göz var nizam var bildiğin g2. Zaten jet yazıyor. Luffy g2siz jet ne zaman yaptı? Jet h2li saldırılarda kullanılıyor.
jet pistol
jet gatling
jetto bazuka
gibi.
Demekki senin adın Aydın değil. Kesin kuzenin yazmıştır yorumu da.
Yanlış hatırlamıyorsam 10 yıl önce dof'un ödülü 340'dı şimdi ödülü sence ne kadar olur ödül verseler.Vergo ve ya Luffy ile Dof'un gelişiminin alakası yok. Dof sınırına 10 yıl önce gelmiştir, 20 yıl öncenin korsanı herif. Kyros a gücümü bildiğini varsayıyorum diyor. Birdcage tekniğide maşallah dillere destan 10 yıldır duruyor. Kyros ise 10 yıldır oyuncak kaldığı yerden devam ediyor Dof'a karşı. Şuana kadar hangi boss un gelişimine devam ettiğini gördük? Dof nw de gelişimini tamamladıktan sonra adayı ele geçiriyor zaten. Nw'de ada ele geçirebilmek için baya bir gücün olması gerek bu da Dof'un 10 yıl öncede bu denli güçlü olduğunu kanıtlar.
Pica attı.Dof luffyleri çöp gibi kaleden aşağı attı.
O dondurulmuş ödül, Kyros son zamanlarda Schibukai olmuş birini duydum diyor. Nw de süre geçirdiği vakit Schibukai olmuş muhtemelen. Yani adaya ayak basmadan önce schibukai olmasaydı ödül artışı devam eder 500'ü bulurdu.Yanlış hatırlamıyorsam 10 yıl önce dof'un ödülü 340'dı şimdi ödülü sence ne kadar olur ödül verseler.