Bence vardır, rayleigh kizaruya diyodu, "Ödülümü çekseniz huzur dolu emekliliğe çekilebilirdim." diye.Onlara ödül verilmiyor bile olabilir.
http://www.turkcraft.com/One_Piece/512/2
Bence vardır, rayleigh kizaruya diyodu, "Ödülümü çekseniz huzur dolu emekliliğe çekilebilirdim." diye.Onlara ödül verilmiyor bile olabilir.
Tayfaları kıyaslaman zaten başta hata Marco Jozu vista Ace dahada niceleri varken Dofun tayfası kumda oynar bu normal.Dof 600 falan geçebilemez. Dof'un tayfasıyla en güçsüz Yonkou tayfasını karşılaştırdım WB'ninkini, kahkahayı patlattılar. O zaman Dof+tayfası vs WB'nin tayfası desen yine WB tayfası derler. Ee, imparatarlorla kıyas diyon da Ace dediğiniz falan yonko sağ kolu gibi bişey+Roger'in oğlu buna 550 veriyolar Dof 600 alır diyonuzda size sadece gülüyorum dostum :d
Bu nasıl bir yorum la nasıl bir mantıkDof 600 falan geçebilemez. Dof'un tayfasıyla en güçsüz Yonkou tayfasını karşılaştırdım WB'ninkini, kahkahayı patlattılar. O zaman Dof+tayfası vs WB'nin tayfası desen yine WB tayfası derler. Ee, imparatarlorla kıyas diyon da Ace dediğiniz falan yonko sağ kolu gibi bişey+Roger'in oğlu buna 550 veriyolar Dof 600 alır diyonuzda size sadece gülüyorum dostum :d
Tamam kardeşim o dediğinden. Dof 10 yıl önce öyle güçlü bir teknik yapıyor ve Law o teknikten korkuyorsa dediğin kesin doğrudur.@r.lucci
10 sene evvel h.hakisi var mıydı ? B.hakisi bu seviye miydi ? K.haki bu seviye miydi ? Doruki bu seviye miydi ? Bilmiyorsun ama full güç diye sallıyorsun.Ben adamın tayfasından örnek veriyorum.Vergo buyken bu olmuş diyorum.Ama Dof öylece kalmış.Mümkün değil.10 sene evvel amiral seviyesine yakın güçte olsa sağ kolu kaptan olmaz.Koramiral seviyesi adam olur.Mal mı bu adam tayfayı eziklerle doldursun ? Bu adam 195 mlik Bellamy'i ezik görüp beğenmeyen adam ki Bellamy kaptan olayını çok aşmış bir adam.10 senedir aynı güçte olsa 10 sene evvel şu anki Vergo,Diamante gücündeki adamlar alırdı yanına.Kaptan değil.Bizim tayfayı burada örnek veriyorum çünkü bizim tayfada başta ezikti ama şimdi bayağı sağlamlaştılar.Dof tayfası da oralardan buralara gelmiş.
Peki 10 yıl önceki lawla şimdiki law aynı mı?Tamam kardeşim o dediğinden. Dof 10 yıl önce öyle güçlü bir teknik yapıyor ve Law o teknikten korkuyorsa dediğin kesin doğrudur.
Croco ve Moria örneğini verip sallayan sensin, güçten düştüğü sayfası var ara bul. Dof söylüyor, bunu inkar edip konuyu hemen başka yere çekiverdin.
Bence Usopp dünya hükümetinin gözüne her battığına farklı bir posterle karşımıza çıkacak.Ben önceki bölümlerde sorcaktım usopun wanted posteri sogeking olarak var şimdi yüzü belli ödülü sogekingin üzerine mi artar yoksa yeni wanted mı çıkar. sogeking üstüne gelirse sanjiyi geçerbide lakap verirler hırsız kedi nami kvra bacak sanji vs.Usopp un ki denizin korkusuz savaşçısı Usopp olur
hayelleri gerçekleşir ...
Bi şekilde uzak duruyo hükümetten şimdiki poster Usoland adına çıkar heraldeBence Usopp dünya hükümetinin gözüne her battığına farklı bir posterle karşımıza çıkacak.
Her büyük olayda yeni bir poster çıkar bence.