Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yonkou filan bunların ödülleri göstermeliktir zaten adam yonkou alabiliyorsa denizcilerin ona vadedebilecegi ne olabilirki dof bile bir adaya geliyor 10milyar topla bana bir günde diyor anında topluyorlar.

Dof 600 falan geçebilemez. Dof'un tayfasıyla en güçsüz Yonkou tayfasını karşılaştırdım WB'ninkini, kahkahayı patlattılar. O zaman Dof+tayfası vs WB'nin tayfası desen yine WB tayfası derler. Ee, imparatarlorla kıyas diyon da Ace dediğiniz falan yonko sağ kolu gibi bişey+Roger'in oğlu buna 550 veriyolar Dof 600 alır diyonuzda size sadece gülüyorum dostum :d
Tayfaları kıyaslaman zaten başta hata Marco Jozu vista Ace dahada niceleri varken Dofun tayfası kumda oynar bu normal.
Ace ödülüne gelirsek bir kere ne sağ kol ne de sol koldu. Ace, Rogerın oğlu olması ile alakalı durum olsa Lordluk teklifi etmezlerdi. Çok sonradan anlaşılıyor Ace'in durumu ve Ace güçlüydü be hemde Dof hariç bütün Dof tayfasından. Her birini yerdi bi Sugar mesele o da çürük elma işte. Dofun gücü belli Aceden yüksek bide İmp. İşbirliğini yaptıklarını öğrenince ödülüde yüksek olmaması için hiç bir neden yok.

Dof 600 falan geçebilemez. Dof'un tayfasıyla en güçsüz Yonkou tayfasını karşılaştırdım WB'ninkini, kahkahayı patlattılar. O zaman Dof+tayfası vs WB'nin tayfası desen yine WB tayfası derler. Ee, imparatarlorla kıyas diyon da Ace dediğiniz falan yonko sağ kolu gibi bişey+Roger'in oğlu buna 550 veriyolar Dof 600 alır diyonuzda size sadece gülüyorum dostum :d
Bu nasıl bir yorum la nasıl bir mantık

R.Lucci
Trabzonspurlumete naptı nası gidiyo

@r.lucci

10 sene evvel h.hakisi var mıydı ? B.hakisi bu seviye miydi ? K.haki bu seviye miydi ? Doruki bu seviye miydi ? Bilmiyorsun ama full güç diye sallıyorsun.Ben adamın tayfasından örnek veriyorum.Vergo buyken bu olmuş diyorum.Ama Dof öylece kalmış.Mümkün değil.10 sene evvel amiral seviyesine yakın güçte olsa sağ kolu kaptan olmaz.Koramiral seviyesi adam olur.Mal mı bu adam tayfayı eziklerle doldursun ? Bu adam 195 mlik Bellamy'i ezik görüp beğenmeyen adam ki Bellamy kaptan olayını çok aşmış bir adam.10 senedir aynı güçte olsa 10 sene evvel şu anki Vergo,Diamante gücündeki adamlar alırdı yanına.Kaptan değil.Bizim tayfayı burada örnek veriyorum çünkü bizim tayfada başta ezikti ama şimdi bayağı sağlamlaştılar.Dof tayfası da oralardan buralara gelmiş.

Roronoa Zoro

@r.lucci

10 sene evvel h.hakisi var mıydı ? B.hakisi bu seviye miydi ? K.haki bu seviye miydi ? Doruki bu seviye miydi ? Bilmiyorsun ama full güç diye sallıyorsun.Ben adamın tayfasından örnek veriyorum.Vergo buyken bu olmuş diyorum.Ama Dof öylece kalmış.Mümkün değil.10 sene evvel amiral seviyesine yakın güçte olsa sağ kolu kaptan olmaz.Koramiral seviyesi adam olur.Mal mı bu adam tayfayı eziklerle doldursun ? Bu adam 195 mlik Bellamy'i ezik görüp beğenmeyen adam ki Bellamy kaptan olayını çok aşmış bir adam.10 senedir aynı güçte olsa 10 sene evvel şu anki Vergo,Diamante gücündeki adamlar alırdı yanına.Kaptan değil.Bizim tayfayı burada örnek veriyorum çünkü bizim tayfada başta ezikti ama şimdi bayağı sağlamlaştılar.Dof tayfası da oralardan buralara gelmiş.
Tamam kardeşim o dediğinden. Dof 10 yıl önce öyle güçlü bir teknik yapıyor ve Law o teknikten korkuyorsa dediğin kesin doğrudur.

Croco ve Moria örneğini verip sallayan sensin, güçten düştüğü sayfası var ara bul. Dof söylüyor, bunu inkar edip konuyu hemen başka yere çekiverdin.

Bu arada Vergo 15 yıl önce denizcilere giriyor, 15 yıl içinde çok kademe atladı deniyor ama bundan 3 yıl öncede Koramiralmiş zaten ( Flasback tan görüldü ) , öyle muazzam haki kullanan bir koramiralde rahat 6-7 yıl o mevkidedir. Biz bundan 10 yıl önce Nw de ses çıkarmış ada basmış Schi olup adada Jokerliğe başlamış bir adamdan bahsediyoruz. Joker olduktan sonrada etliye sütlüye binmediği ortada.

Vergo'yu oraya gönderdiği sırada herif hala ses çıkartmaya devam ediyor, o 5 yıl içinde bitirmiş zaten gelişimini sonrada adaya gelmiş. O kadar yıl adada durupta gelişim gösteren kimseyi görmedik, sadece ' Sad ' a güvenip ortamı kurmuş.

Diamante ve Trebol muhtemelen 15 sene önce Vergo'dan güçlülerdi ( Vergo daha sıradan bir denizci iken, onların şeytan meyvesi vardı, adayı talan ettiler 5 sene sonra) o zaman için potansiyel görmüş herifte yollamış denizcilerin arasına, bunu 'Coby' gibi düşün. Yani sağ kolu Kaptan diye birşey yok onu bilemezsin ( o 15 yıl öncesi için geçerli, 10 yıl öncesi değil ) , Diamante ve Trebol adayı talan etmek için Dof'un yanında bulunan Sağ ve Sol kol o zamanlar, Vergo değil.

Tamam kardeşim o dediğinden. Dof 10 yıl önce öyle güçlü bir teknik yapıyor ve Law o teknikten korkuyorsa dediğin kesin doğrudur.

Croco ve Moria örneğini verip sallayan sensin, güçten düştüğü sayfası var ara bul. Dof söylüyor, bunu inkar edip konuyu hemen başka yere çekiverdin.
Peki 10 yıl önceki lawla şimdiki law aynı mı?

Mr.Han

Ben önceki bölümlerde sorcaktım usopun wanted posteri sogeking olarak var şimdi yüzü belli ödülü sogekingin üzerine mi artar yoksa yeni wanted mı çıkar. sogeking üstüne gelirse sanjiyi geçer :D bide lakap verirler hırsız kedi nami kvra bacak sanji vs.Usopp un ki denizin korkusuz savaşçısı Usopp olur :D hayelleri gerçekleşir ...

Ben önceki bölümlerde sorcaktım usopun wanted posteri sogeking olarak var şimdi yüzü belli ödülü sogekingin üzerine mi artar yoksa yeni wanted mı çıkar. sogeking üstüne gelirse sanjiyi geçer :D bide lakap verirler hırsız kedi nami kvra bacak sanji vs.Usopp un ki denizin korkusuz savaşçısı Usopp olur :D hayelleri gerçekleşir ...
Bence Usopp dünya hükümetinin gözüne her battığına farklı bir posterle karşımıza çıkacak.
Her büyük olayda yeni bir poster çıkar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık