Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir meyve yediğinde; deprem yaratma, vücudundan lavlar çıkarma, yer çekimini kontrol etme güçlerini kazanabiliyorsun. Gözyüzünde uçan adalar var. Denizin 10.000 metre altında Balıkadamların yaşadığı bir ada var. Böyle bir seride, uzayda oksijen olmuş çok mu? Eğer oksijen varsa, hiçte sırıtmaz bence.

Abi adam istediğini yapar, kendisi yaratmış kendisi tasarlamış. Adam tavuk yumurtlamaz doğurur dese ne çok saçmalamış mı diyecez? Bir evren yaratmış ve boş bir tuval gibi şekillendiriyor istediği gibi.

Akainu vs ace, lav ateşi yakar... Oda sıçmış.
Enel vs luffy, lastik yıldırımda erimez... Oda sıçmış.
Bilmem bilmem ne, bilmem ki ne... Oda sıçmış.
Uzayda hava var, ayda yaşam var... Oda sıçmış.

Oda sıçmış demek yerine oda öyle tasarlamış desek çok daha yerinde bir terim olur. Oda sıçmış olayına girmek isterseniz ne bileyim, haki'den girin başka bir yerden girin. Yani, serinin kendi mantığında ki yanlışı ile girin. Kendi tasarladığı olaylardan bir evrenden giriş yapmayın...

Devrimciler niye aya gitmemiş, ayda hava olsa bitkiler olmuş filan. Zaten o ayda ki medeniyet, bir pok olmadığı için dünyaya göç etmek zorunda kalmışlar. Resime dikkat ederseniz 3 farklı kanat şekli var. Enel'in tayfasının kanat şekli, o kızılderili çakması kabilenin kanat şekli ve skypie halkının kanat şekli olmak üzere bu 3 ırk dünyaya gelmişler. 2 si gökyüzü adasına yerleşmiş, shandia ise jaya'ya yerleşmişler.

Abi adam istediğini yapar, kendisi yaratmış kendisi tasarlamış. Adam tavuk yumurtlamaz doğurur dese ne çok saçmalamış mı diyecez? Bir evren yaratmış ve boş bir tuval gibi şekillendiriyor istediği gibi.

Akainu vs ace, lav ateşi yakar... Oda sıçmış.
Enel vs luffy, lastik yıldırımda erimez... Oda sıçmış.
Bilmem bilmem ne, bilmem ki ne... Oda sıçmış.
Uzayda hava var, ayda yaşam var... Oda sıçmış.

Oda sıçmış demek yerine oda öyle tasarlamış desek çok daha yerinde bir terim olur. Oda sıçmış olayına girmek isterseniz ne bileyim, haki'den girin başka bir yerden girin. Yani, serinin kendi mantığında ki yanlışı ile girin. Kendi tasarladığı olaylardan bir evrenden giriş yapmayın...

Devrimciler niye aya gitmemiş, ayda hava olsa bitkiler olmuş filan. Zaten o ayda ki medeniyet, bir pok olmadığı için dünyaya göç etmek zorunda kalmışlar. Resime dikkat ederseniz 3 farklı kanat şekli var. Enel'in tayfasının kanat şekli, o kızılderili çakması kabilenin kanat şekli ve skypie halkının kanat şekli olmak üzere bu 3 ırk dünyaya gelmişler. 2 si gökyüzü adasına yerleşmiş, shandia ise jaya'ya yerleşmişler.
Meyve tasarımı yapmış ,
Hepsinin kendi içerisinde bir açıklaması var. Belli bir dizaynı var.

Haki Tasarımı yapmış ,
Belli kuralları var ona göre tartışıyoruz.

Adam Atmosfer ( Yerçekimi ) bilmem ne tasarımı yapmış.
E böyle bir evrende Uzayı tartışmamıza niye kızıyorsunuz anlamadım :T
İklim olaylarının doğal olması gibi arkadaşların Uzayda ki havayı sorgulaması çok doğal.

Meyve tasarımı yapmış ,
Hepsinin kendi içerisinde bir açıklaması var. Belli bir dizaynı var.

Haki Tasarımı yapmış ,
Belli kuralları var ona göre tartışıyoruz.

Adam Atmosfer ( Yerçekimi ) bilmem ne tasarımı yapmış.
E böyle bir evrende Uzayı tartışmamıza niye kızıyorsunuz anlamadım :T
İklim olaylarının doğal olması gibi arkadaşların Uzayda ki havayı sorgulaması çok doğal.
Kızmıyorum isteyen tartışsın, benim olayım bizim dünyamızda ki mantığa uymayacak bir şey çıktığı zaman oda sıçmış mantığına karşıyım ben ki şu anda ki tartışma da o yönde...

[İKAZ]Arkadaşlar, lütfen belli sınırları aşmayın. Hem birbirimize, hem de başka platformlara gereksiz söyler söylemeyin. Yaptırım uygulamak istemiyorum. Bu yüzden rica ediyorum.[/İKAZ]

Beyler en son savaş ne Karasakal ne de Dünya Hükümeti ile olacak. Son savaş Dünyalılar vs Uzaylılar şeklinde olacak ve bütün Dünya ırkları birleşecek. Bu da One Piece olacak. Yazın bu teoriyi bir kenara.

Beyler en son savaş ne Karasakal ne de Dünya Hükümeti ile olacak. Son savaş Dünyalılar vs Uzaylılar şeklinde olacak ve bütün Dünya ırkları birleşecek. Bu da One Piece olacak. Yazın bu teoriyi bir kenara.
Wuma-he gelecekti deme unutmuşuz bu teoriyi :D Denizciler,korsanlar,devrimciler,hükümet birleşiyordu bu uzaylılar için :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık