enelin meyveyi verin bana, birde onun kenbunshokusunu... gıdıklanmadan grand lineı geçer,azıcık iş yapar tayfayla herkezi ezer kk olurum
deprem ve karanlık aynı anda bende olcagına, tek basına yıldırım olsun daha iyi.teach daha beni görmeden aklını alırım onun.adam bir kere gönderdim yeter modunda oldugu için iş bitmedi.sınırsız üretiyorum,yerle bir ederim yıldırımla durdugu yeri.
son modunda yıldırım tanrısı moduna gecti,o modda asagıdaki herkezin aklını alacagı için,e.oda kurguda olayları yukarıya tasıdı.karsısına sadece luffy cıktı.ve o modda enel ne yaparsa yapsın,yıldırım gücünü gomu gomu no mi gücü etkisiz kılıyor.yoksa son modunda saboadyde katliam yapsa enel,kizarudan hiç bir farkı olmazdı.
smoker göstermiş.meyvesinin gücü yenilmezligiyle övülüyor.robinde meyvenin ne oldugunu anlayıp,gücünü görünce aklı gidiyor garibimin,sıkıntı enelin kibiri ve busoshoku eksikliginde,hadi e.oda kibirini degiştirmezde,olurda busoshoku verirse zaten amiral gücüne cıkarlar...ben hep diyorum ace ve enel yarım amiral adamlardı.
acein meyvesiyle amiral gücü olucagını zaten hayvan olan sabo göstericek.enelide seride yeniden görücez.rayleigh veya garp 1 yıl enele o zekasıyla busoshoku ögretsin...adam zaten amiral gücüne cıkar.
amirallerin kendileride akıl almaz güclüler.enelinse meyve akıl almaz güclü.ona en uygun yer aydı e.oda sie dedi.