Unknown
Başka bir soru daha bu adamların işi ne uzayda ? Enel işsiz di birşeyler yapmak için gitti , adamlara yeni dünya yetip de artıyor zaten..Kizaru ışınlanıyor, uzaya mı çıkamayacak?
Başka bir soru daha bu adamların işi ne uzayda ? Enel işsiz di birşeyler yapmak için gitti , adamlara yeni dünya yetip de artıyor zaten..Kizaru ışınlanıyor, uzaya mı çıkamayacak?
Havanın olduğu yerde yaşam da olur, o kadar toprak moprak diye uğraşmasın bu devrimciler, gitsin marsta yaşasınlar.Başka bir soru daha bu adamların işi ne uzayda ? Enel işsiz di birşeyler yapmak için gitti , adamlara yeni dünya yetip de artıyor zaten..
Patlama hava aracılığıyla olmuyor sadece. Biraz araştırırsan yeni şeyler keşfedebilirsin dostum.Yahu ayda patlama oluyor.Dünyadan bakanlar aydaki patlamayı görüyor.Oksijensiz yerde nasıl patlama olucak.
Ayda yaşam olabilir belki ama o atmosferi geçerken felan çok şüpheli :/Yahu ayda patlama oluyor.Dünyadan bakanlar aydaki patlamayı görüyor.Oksijensiz yerde nasıl patlama olucak.
Abi baksana sen şu dünyanın çevresindeki uydulara.Kardeşim ayda hava var da, bütün uzayda mı var? Yarattığı evrenin gelmişini geçmişini s..veyim ben o zaman bu Oda'nın. Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça.
oo çok iyi[İKAZ]Buraya bakarlar[/İKAZ]
Ek olarak, uzayda sadece orada yaşayan ırk tarafından yaratılmış robotlar var. :Tuzay boslugunda havanın olması demek, e.oda fantezinin ayarını kacırdı demek.
tamam bir uzay fantezisi var,malum dragon ballı cok seviyor.ama orada bile en uc nokta frieza gibi özel mahluklardı. onlar uzay sartlarındada yasayabiliyorlardı.öte yandan cok sevdigi saiyajinler bile yasam destek ünitelerine mahkumdu.
mesele su; yıldırım denen sey, yani herhangi bir elektrik akımı,uzay sartlarında olabilirmi ? her halükarda enel ve kizarunun uzayda bulunması mantıksız degil bence.
aya gelince; burada bir yasam var mesela uzay korsanları. onları ya freeza gibi tasarladı kafasında, yada ayda oksijen var.bilkaya bakarsak elektrikle calısan,kapalı bir alan gibi duruyor.yani havayı kendileri üretmiş olabilirler.
bu konuda bir sürü teori atılabilir.ama ne şekilde olursa olsun,uzay boslugunda hava olması ciddi manalı bir sacmalıktır benim için![]()