Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler en son savaş ne Karasakal ne de Dünya Hükümeti ile olacak. Son savaş Dünyalılar vs Uzaylılar şeklinde olacak ve bütün Dünya ırkları birleşecek. Bu da One Piece olacak. Yazın bu teoriyi bir kenara.
olurmu olmazmı bilemem ama
Kesinlikle daha önce kimse tarafından ortaya atılmamış orjinal bir fikir.

Croco-Boy

Aslında hepimiz eğlenmeyi ve güzelce tartışmayı seven insanlarız fakat Oda'nın veya Jump'ın verdiği aralardan dolayı birbirimize bileniyoruz hep. Hep Capon oyunları bunlar hep hep...:artiz:

Final düşmanı arıyan arkadaşlar çok uzağa gitmeyin.Son kapışma kutsal mallarla olacak.Seride önemli olan kan ve soy ise bu mallarda da herşeyin üstünü var.Dof en büyük örnek,bu ejderler antik krallığı yıkabilecek kadar güçlüler.wg yi kuran krallıklardan her birinde Dof sevyesi ve üstü adam çıkar,bunuda 18 ile çarpın alın size korkunç bir sonuç .

arkadaşlar bu arc a jimbe yi bekliyorum arenada meyveyi alacak kişi olabilir arc ın başında gostermişti jimbeyi birde ace in meyvesini duymuş ise kesinlikle bi hamle yapacaktır.

Final düşmanı arıyan arkadaşlar çok uzağa gitmeyin.Son kapışma kutsal mallarla olacak.Seride önemli olan kan ve soy ise bu mallarda da herşeyin üstünü var.Dof en büyük örnek,bu ejderler antik krallığı yıkabilecek kadar güçlüler.wg yi kuran krallıklardan her birinde Dof sevyesi ve üstü adam çıkar,bunuda 18 ile çarpın alın size korkunç bir sonuç .
800 yıldır pasif adamlar. Dof gibi bir karakter beklemiyorum ben onlardan. Dof'ta kulsal mallıktan istifa ettiği için böyle güçlü bence. Yani arabasta da bu WG'yi kuranlardan ama güçleri belliydi. Dof ayrı bir dünya benim gözümde kutsallardan...

Ekşi Sözlük'te sığırın biri ısrarla "Trebol'ün Logia olduğu nereden belli, kanıtın var mı?" diyor. Adama "Shurikenler içinden geçti gitti, kan ve acı belirtisi yoktu" diyorum. "Sonrası gösterilmedi, belki ölmüştür" diye cevap verdi. Resmen dalga geçiyor.

dusau

Ekşi Sözlük'te sığırın biri ısrarla "Trebol'ün Logia olduğu nereden belli, kanıtın var mı?" diyor. Adama "Shurikenler içinden geçti gitti, kan ve acı belirtisi yoktu" diyorum. "Sonrası gösterilmedi, belki ölmüştür" diye cevap verdi. Resmen dalga geçiyor.
Link atar mısın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık