Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trebol - 4 yapraklı lonca bitkisi
Sugar - Meyve şekeri , üzüm şekerine bayılıyor :T
Cüceler bitki uzmanı

Her şey bitki beyler sıkıntı yok. Usopp'da ki bitki yetenekleri olduğu sürece şekerin , meyvenin kralını yapar.
Öldürmelerine ihtimal yok :/ Ek olarak Rakipleri Usopp için özenle seçilmiş.

Belki de Sugarın yediği şekerlere önceden bir şey kattı etkisi sonra çıkacak .
Usoppu alacak beyler :T

Einstein mode on :T

Lan doflamingo-sama senin isteklerini gerçekleştiriyor :D herkes seni ne güzel unutuyor,hala bir isyanlarda...Ne nankörmüş bu kyrosta yahu doflamingo sana daha ne güzellik yapsın :ehe:

Usopp tüm serinin en sert, delikanlı ikinci girişini yaptı(ilki Luffy e karşı idi)adam çok net ilk kez rakibe direk daldı orayı dağıtacak buna inanıyorum seriyi biraz keyifle okuyun artık lütfen bu kadar verilmeye gerek yok. Kyros iyiymiş sağlam ama Rebecca yi tercih ederim tayfada. Biran önce dövüşler başlasa heyecanlansak:mincika:

Red-Kit

usopp söylediği yalanlardan utanıp geldi geriye cüceleri yüz üstü bırakmaya gönlü elvermedi bakalım neler yapacak.kaç haftadır sanjiyi ve big mom'ın gemiyi bekliyorum ama oda unuttu galiba orayı ya da hikayeyi nereye bağlayacağına karar veremedi.

Usopp tüm serinin en sert, delikanlı ikinci girişini yaptı(ilki Luffy e karşı idi)adam çok net ilk kez rakibe direk daldı orayı dağıtacak buna inanıyorum seriyi biraz keyifle okuyun artık lütfen bu kadar verilmeye gerek yok. Kyros iyiymiş sağlam ama Rebecca yi tercih ederim tayfada. Biran önce dövüşler başlasa heyecanlansak:mincika:
Hacı al bir snickers ye.Rebecca'yı isteyeni de ilk kez gördüm.Çok açsın herhal :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık