Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de rebeccayı tercih ederim. 16 yaşında haki biliyor, bir de mera merayı yedi mi tam tayfalık. nesinden nefret ettiniz hatunun hiç anlamadım.
+1
ilk tercihim Barto'nun gelmesi ama olmazsa Rebecca iyidir. Bir kere tayfadaki iki hatundan farklı olarak işlevsel değil direkt savaşçı bir yapısı var. Yesin mera merayı gelsin :D

Oldu hacı.Mera merayı ben yesem ben de hayvan olurum.Leo'ya yedirelim daha iyi.Hem saf gücü iyi hem hızlı hem cesur hem sevimli meyveyi yiyince de bayağı güçlü olur.
Leo'nun meyvesi vardı diye hatırlıyorum ben :confused:

Doğru la unuttum onu ben Robin'i mıhlamıştı di mi :D Olsun başka birini buluruz yedirecek.Gerçi meyve yemesi umurumda değil tayfaya gelmesinde istediği şeyi yesin.

Beyler Usopp güçsüz değil Her ne kadar sövsekte CC'ye attığı o kuş saldırısı olsun balık adam adasındaki kurt saldırısı olsun acayip güçlü saldırılar.

Yanılmıyorsam Usopp o Kurtun Darbe Kadranı kadar güçlü olduğunu söylemiş ti ki bayağı sağlam [ Red olda Über sağlam olurdu ama olsun sonuçta uzaktan yapılan bir saldırı ] :good:

Not: Umarım gene hayal gücümün beni götürdüğü yerlere gitmiyorumdur :hhh:

@dragon

Wicca'yı hiç sevmedim ben.Leo çok sempatik la.1.tercihim Violet muhteşem bir gözcü.Baktın yonko gemisi geliyor hurra topuk.NW gibi cehennemde barınabilmek için hakikaten çok yararlı.Ha savaşarak da barınabilirsin ama görüyoruz ki Kid'den kol almışlar belli mi olur bizimkilerin de kafasını alırlar.Zarar görmeden topuk yapabiliyorsun.2-Leo çok sevdim harbi bu keratayı.3-Barto liseli kız gibi ama hiç değilse koramiral alabilecek derecede güçlü,biri Luffy'e laf atsın yeter spartacusa bağlıyor hemen.

Usopp sugarı halletsinde kyros gelsin trebolu alsın.

Dofa kafa tutar falan diyenler var ama dof adamı sopadaki çivilerin üstüne oturtur :D kolay mı öyle istersen milyon kere şampiyon ol...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık