Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@dragon

Wicca'yı hiç sevmedim ben.Leo çok sempatik la.1.tercihim Violet muhteşem bir gözcü.Baktın yonko gemisi geliyor hurra topuk.NW gibi cehennemde barınabilmek için hakikaten çok yararlı.Ha savaşarak da barınabilirsin ama görüyoruz ki Kid'den kol almışlar belli mi olur bizimkilerin de kafasını alırlar.Zarar görmeden topuk yapabiliyorsun.2-Leo çok sevdim harbi bu keratayı.3-Barto liseli kız gibi ama hiç değilse koramiral alabilecek derecede güçlü,biri Luffy'e laf atsın yeter spartacusa bağlıyor hemen.
sevip sevmeme durumuna bakmıyor e.oda kafasında bir kurgu var ona bakıyor.leo askeri kumandan gibi bir şey.tontattanın ona ihtiyacı var.wicca ise zoroyla cok iyi ikili durdu.yoksa bende leoyu isterim.

ama e.oda akıllı adam,riku yaslandı,tahtı kyrosa bırakıcak gibi duruyor.rebeccanın hayali oyuncak askerle yasamak,babasıyla kalıcak gibi duruyor.violet coktan kabul etti dısarı gitmeyi sanjiyle.

olagan durum ; violetin tayfaya gelmesi ve wiccanın ana kaybldum kılıc ustasının cebinde kalmısım deyişi.o gemide ortaya cıksın luffy herkezi öldürür yine bırakmaz onu :D

barto ve chinjaonun torunları,luffynin müttefikleri olucaklar,doma ve decalvan kardeşler gibi.öyle görünüyor.lawda öyle olucak ama su an için ortak payesindeler.

e.oda zoroda gutstan epey esinlenmiş,ve puck berserk gibi seride beni kac kere yarmıstır gülmekten :D wiccayla iyi kombine olurlar,usopp onu sapanından fırlatıcagı dövüs aracı olarak bile kullanabilir.çünkü sonucta norlandın yanına heykelini dikicekler adamın ne dese yaparlar. :D

o yüzden bekleyip görücez.fazla uzadı ama sonu hepimizi tatmin edicek öyle düşünüyorum.birde marco,teach,shanks ve dragona baglayıp hızlıca,kaidonunda yüzünü gösterdimi daha ne istiyelim arc sonu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık