Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 741: Yalancı Usoland!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Usopp bir şekilde olur da sugarı indirirse
Luffy Robini nuttuğunu hatırlarsa

DoF - senin yerinde olmak istemezdim :ehe:

Usopp sugarı halletsinde kyros gelsin trebolu alsın.

Dofa kafa tutar falan diyenler var ama dof adamı sopadaki çivilerin üstüne oturtur :D kolay mı öyle istersen milyon kere şampiyon ol...
Hacı 3000 dövüş tek darbe çok iyi derece k.haki ister iyi derece hız ister ki bunun sinyallerini biz hem Kyros'un kendisinden hem eğittiği sümüklüden alıyoruz.Bence önemli olan bu adamın b.hakisi var mı ? Varsa ne seviye ? Dorukisi ne ? Bunları öğrendikten sonra alır ya da alamaz belli olur üç aşağı beş yukarı.

Kyros ne kadar güçlü olursa olsun adam 10 senedir oyuncak ve bir gelişme kaydetmediğini varsayabiliriz. Doflamingo'nun onu oyuncağa çevirmesini ali cengiz oyunlarına bağlasak bile üzerinde geçen zamanda yerinde saymadığını varsaymak yanlış olmaz. Flamingo kardeş her türlü bu arc Luffy'e kalır gibime geliyor :D

Usopp'yu es geçersek tontattalıların Usoland'ı nasıl canla başla nasıl bir güven duygusuyla savunduğunu görünce üzüldüm küçükler için. Usoland'a olan güvenleri cidden takdire şayan bir durum. Özellikle Leo'nun atarlandığı sahne. Tontattalılar saflar falan ama baya sevdim ben bunları, özellikle Leo harbi tayfaya katılsın. Zaten Luffy bunları görünce tayfaya çağırmazsa olmaz ama demi :ehe:. (T.B. yi hatırlıyorum da önüne geleni tayfaya çağırdıydı. Bunlar içinde bir güzellik yapacaktır, temennim o yönde.)

Ayrıca küçüklerin hep bir ağızdan Usoland dedikleri bölümde Sugar'ın yüz ifadesi sanki "üzgün"dü. Ne düşündüğü konusunda bir şey diyemeyiz, ama Violet gibi bir yamuk yapabilir gibi geliyor bana nedense.

Kyros'a gelince bana Musashi'yi anımsattı biraz, özellikle karakteri. Çizim olarak da beğendim. En sonunda insanların kendisi hakkında düşüncelerini dile getirince herife üzüldüm, finaldeki dileği de Dof'un adamı tarafından yerine getirildi. "İnandığı varlık"tan başka bir şey isteseymiş keşke. :ehe:

Edit: Aklıma gelmişken Robin'i bu şekilde görmek... Durumu anlatmaya kelime bulamıyorum. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık